Gaziantep'teki kazada ölen 5 kişinin kimlikleri belirlendi

Önceki gece dört otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen zincirleme trafik kazasında yaşamlarını yitiren 2'si çocuk 5 kişinin otopsi işlemleri tamamlanarak kimlikleri belirlendi. Kazaya neden olduğu ileri sürülen otomobilin bulunduğu ailenin Şanlıurfa'dan geziden döndükleri ortaya çıktı.

Haberler 21.04.2017 - 07:37 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Gaziantep-Nizip karayolunun 15inci kilometresinde dün gece meydana gelen kazada, Nizipten Gaziantep yönüne ilerleyen Hasan Koca yönetimindeki 27 UY 894 plakal otomobil, iddiaya göre dikkatsizlik ve erit ihlali sonucu kar yönden gelen 27 LB 409 plakal otomobile çarpt. Bu otomobilin arkasndan gelen 63 E 3318 ve 01 BKG 61 plakal otomobiller de kaza yapan araçlara çarpt. 4 aracn kart zincirleme kazada yaamlarn yitiren 2si çocuk 5 kiinin Gaziantep Adli Tp Kurumundaki otopsi ilemleri tamamland.

CAN PAZARI YAANDI

Can pazarnn yaand kazada ölenlerin 27 UY 894 plakal otomobilin sürücüsü Hasan Koca ile araçta bulunan Sinan Torun, 1 yandaki Furkan Torun, 6 yandaki Bulem Torun ve Sevim Torun olduu belirlendi. Kazada yaamn yitiren Bulem ve Furkann, Sinan Torunun çocuklar olduu belirlendi. Sevim Torunun ise Sinan Torunun annesi ve sürücü Hasan Kocann da kaynvalidesi olduu saptand. Ayn kazada yaralanan 6 kiinin ise hastanelerdeki tedavilerinin devam ettii ve yarallardan Nuriye Torunun ei ve 2 çocuunu kaybettiini bilmedii kaydedildi.

Adli Tp Kurumu morgunda otopsi ilemleri tamamlanan 5 kiinin cenazeleri, topraa verilmek üzere yaknlarna teslim edilirken, ailenin geziye gittikleri anlurfadan Gaziantepe döndükleri ifade edildi.

Ana Sayfaya Git