Gelde Tanışık'ta Konuş!

Başbakan Binali Yıldırım, HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ı eleştirdi. Başbakan Yıldırım, 'Almanya'dan konuşacağına Tanışık köyünde konuş' dedi. Demirtaş, Almanya’nın Süddeutsche Gazetesi’ne verdiği mülakatta PKK'yı terör örgütü olarak tanımlamadıklarını söylemişti.

Haberler 05.09.2016 - 09:17 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Başbakan Binali Yıldırım, sözlerinin başında HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaşı eleştirdi. Yıldırım şunları söyledi:

ALMANYADAN KONUŞACAĞINA TANIŞIK KÖYÜNDE KONUŞ

HDP Başkanı Almanyadan sesleniyor. PKKyı terör örgütü olarak kabul etmiyoruz. Almanyadan konuşacağına Tanışık köyünde, Altınışıkta konuş. Diri diri yaktığınız Diyarbakırdaki 5 vatandaşımızın yanında konuşun. PKK terör örgütü değil öyle mi? Kim bu Mehmetçikleri şehit ediyor?

Başbakan Yıldırım, Diyarbakırda yaptığı ikinci konuşmada da HDP lideri Demirtaşa sert sözler söyledi. PKK en alçak katil terör örgütüdür diyen Başbakan Yıldırım şöyle konuştu:

TAHİR ELçİYİ KİM KATLETTİ

HDPnin eş başkanı Almanyadan sesleniyor. Ne diyor biliyor musunuz? PKK terör örgütü değildir Peki PKK terör örgütü değilse, Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçiyi kim katletti? Dürümlü mezrasında masum aslan yürekli Diyarbakırlı 16 kardeşimizi kim katletti? Diyarbakırda bomba patlatarak beş tane masum vatandaşı arabanın içinde diri diri kim yaktı? Diyarbakırda önceki dönem milletvekilimiz Oya Eronatın fidan gibi evladını kim katletti? İşte PKK terör örgütü değildir diyenlere Diyarbakırdan güçlü bir ses. PKK en alçak en katil terör örgütüdür.

Ana Sayfaya Git