Geleceğin hafızları

Diyarbakır’ın Bağlar İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, TOBB Ferdi Yiğit Anadolu İmam Hatip Lisesi bünyesinde uygulanan Örgün Eğitimle Birlikte Hafızlık Projesi kapsamında hafızlık eğitimi alan öğrencileri ziyaret etti.

Haberler 08.07.2020 - 00:20 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Partili Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, TOBB Ferdi Yiit Anadolu mam Hatip Lisesi bünyesinde uygulanan Örgün Eitim le Birlikte Hafzlk Projesi kapsamnda hafzlk eitimi alan örencilere moral ziyareti gerçekletirerek gelecein hafz adaylaryla beraber çeitli etkinliklere katld. Okulun çevre düzenlemesini yapp fiziki koullarn iyiletirerek model bir eitim kurumu haline getiren Bakan Beyolu, okula ve örencilere verdii çeitli desteklerle de okul idaresinin ve velilerin takdirini kazand. Okul yöneticileri ve veliler, eitime salad destekler nedeniyle Bakan Beyoluna teekkür etti. 40 yatl olmak üzere 100 örencinin hafzlk eitimi ald okuldaki ziyarete AK Parti Balar lçe Bakan Erkan Gezer de katld.

Snflara girerek örencilerle tek tek görüen Bakan Beyolu, birbirinden yetenekli ve baarl hafz adaylarnn okuduu Kuran- Kerim tilavetini ilgiyle dinleyerek zaman zaman kendisi de örencilere elik etti. Renkli görüntülerin yaand ziyarette çeitli öütler verdii örencilere baarl olmalar halinde hediye ve ödül sözü de veren Beyolu, daha sonra gelecein hafz adaylaryla beraber tabldot servisle yemek yedi.

BURADAN MLL VE MANEV DEERLERE BALI BREYLER çIKACAK

Örencilerin ve okul idaresinin yakn ilgi gösterdii Beyolu, bugüne kadar verdikleri destekleri artrarak devam ettireceklerini söyledi. Beyolu, Cumhurbakanmz eitim ve öretime, çocuklarn gelecee salkl temellerle hazrlanmasna büyük önem veriyor. çocuklarmzn bu yata dini ve manevi eitim almas, yüce kitabmz Kuran- Kerimi örenmesini geleceimiz adna çok anlaml buluyoruz. Göreve geldiimizden bu yana gerek bu okulumuza gerekse dier okullarmza çevre düzenlemesi, fiziki koullarn düzeltilmesi, giyim ve krtasiye olmak üzere her alanda destek verdik. Buradan gelecein nesillerine yön verecek, milli ve manevi deerleri alayacak eitimciler yetiecek. Bu tablo bizi çok mutlu ediyor. Eitime yaplan yatrm demek insana yaplan yatrm demektir. Bu anlayla devletimizin bize salad imkanlarla eitime destek olmay sürdüreceiz dedi.

Beyolu, örencilerin durumu hakknda bilgi aldktan sonra ayrld.

Ana Sayfaya Git