Gençlere nasihat esnafa da çözüm

Gençlere nasihat, esnafa pratik hizmet sözü

Haberler 26.11.2021 - 09:33 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn merkez Balar lçe Belediye Bakan AK Partili Hüseyin Beyolu gençlerle ve esnafla buluarak memleketin sorunlar ve durumu hakknda görütü.

Göçmenler Caddesinde bir berber dükkanna giren Bakan Beyolu, burada bulunan gençlerle memleketin sorunlar ve durumu hakknda sohbet gerçekletirdi. Ülkede yaanan sorunlarn geçici olduunu, Türkiyenin kalknmasn ve büyümesini istemeyen odaklarn çeitli yollarla saldrdn anlatan Beyolu, tarihten örnekler vererek bu kritik süreçte devletin ve Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann yannda durmak gerektiini söyledi. Ülkenin aydnlk gelecei için gençlere büyük i dütüünü ifade eden Beyolu, çeitli konularda nasihatlerde bulunarak dikkatle dinledii gençlerin olgun davranlarndan feyz aldn kaydetti.

ESNAFA PRATK çÖZÜM

Cadde üzerinde bulunan esnaf, Beyolunu çay içmeye davet ederek ortaya koyduu gönül, sosyal ve hizmet belediyecilii anlayndan dolay teekkür etti. Esnafn talep ettii hizmetleri pratik ve çözüm odakl yöntemlerle en ksa zamanda yerine getireceklerine dair söz veren Bakan Beyolu, çeitli konularla ilgili talepleri olan vatandalar da yardmc olmak üzere belediyeye davet etti. Bakan Beyolu, maddi durumunun iyi olmadn dile getiren yal bir kadnla da bir süre sohbet edip ihtiyaçlarnn karlanmasn salayacaklarn dile getirdikten sonra belediyeye ait araçla kadnn evine braklmasn salad.

Ana Sayfaya Git