Gezici giyim mağazası!

Diyarbakır'da ihtiyaç sahibi aileler için "gezici giyim mağazası" açıldı

Haberler 27.10.2021 - 13:40 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda Deniz Feneri Dernei ihtiyaç sahibi aileler için gezici giyim maazas açt.

Merkez Balar ilçesi Hatboyu Caddesinde açlan maaza 15 gün süreyle açk kalacak ve toplam 400 ailenin giyim ihtiyacn karlayacak.

Açl törenine ei Sevim Karalolu ile katlan Vali Münir Karaolu, dernein çeyrek asrdr iyilii yaymak üzere kurulduunu, hayrseverlerle ihtiyaç sahipleri arasnda köprü görevi gören önemli bir sivil toplum kuruluu olduunu söyledi.

GEZC GYM MAAZASI

yilii emreden bir inançtan gelindiinin önemine deinen Vali Karalolu, öyle konutu:

Peygamber efendimiz Komusu açken tok yatan bizden deildir diyor. yilii ön gören bir medeniyetin mensuplaryz. nsan yaat ki devlet yaasn anlay olan büyük bir medeniyetin fertleriyiz. Onun için iyilik yapmak, yardmlamak, sevgi ve merhamet göstermek bizim inancmzn ve kültürümüzün bir unsurudur. Dernein hayrseverler ile ihtiyaç sahibini buluturacak güzel bir maaza açl dolaysyla bir aradayz. Bu maazaya daha önce tespit edilen aileler gelecek ve kendi ihtiyaçlarn seçerek alacaklar. htiyac olmayan bir eyi vermek deil, gelip ailenin kendi ihtiyacn bizzat seçmesi güzel bir olay.

Dernein sadece yurt içinde deil, yurt dnda da ülkenin, milletin cömertliini, yardmseverliini bütün insanla ulatrma gayretinde olduuna iaret eden Karalolu, hayrseverlere ve dernek yetkililerine ihtiyaç sahiplerine yardmlarndan dolay teekkür etti.

Ana Sayfaya Git