Göçmenlere gıda yardımı

İş kadınından örnek davranış: Düzensiz göçmenlere yemek dağıttı

Haberler 04.03.2021 - 08:57 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda yaayan i kadn Melike Balkn Karakaya, ülkelerindeki olumsuzluklardan kaçarak yasa d yollarla Türkiyeye gelen ve sokakta yaayan düzensiz göçmenlere yiyecek datt.

nsan kaçakçlar tarafndan yasa d yollarla Türkiyeye getirilen düzensiz göçmenler, ehirleraras otobüs terminalinin bahçesinde kalyor. Güvenlik güçleri tarafndan birçok defa alnan ve ülkelerine gönderilmelerine ramen her defasnda farkl ekillerle tekrar Türkiyenin yolunu tutan düzensiz göçmenlerin durumunu gören hayrsever i kadn Karakaya, zor artlar altnda hayatta kalma mücadelesi veren düzensiz göçmenlere yiyecek ikramnda bulundu.

MKN SALADI

Kaçak yollarla gelen düzensiz göçmenlerin bir ksmnn Diyarbakrda hayatlarn sürdürdüünü ifade eden Melike Balkn Karakaya, Göçmenlerin durumlar gerçekten çok zor. Son derece güç koullarda yaamaya çalyorlar. Göçmenlerin içinde bulunduklar duruma kaytsz kalmak istemedim ve kendilerine yiyecek getirdim. Böylesi önemli bir konuda, hepimize görevler düüyor. Bunun yan sra, maske datm da yaptk. Ara, ara göçmen kardelerimize bu yönde yardmlarmz olacak dedi.

Ana Sayfaya Git