Göçmenlere operasyon!

Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekipleri, çevik kuvvet polislerinin desteğiyle Diyarbakır Şehirler Arası Otogarda düzensiz göçmenlere yönelik operasyon yaptı. Operasyonda çok sayıda düzensiz göçmen yakalanırken, polis ekipleri buldukları göçmenleri yemek yemelerini bekledikten sonra polis aracına bindirdi.

Haberler 24.07.2021 - 10:13 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr l Emniyet Müdürlüü Göçmen Kaçakçlyla Mücadele ve Hudut Kaplar ube Müdürlüü ekiplerince düzensiz göçmenlere yönelik operasyon yapld. Ekipler bu kapsamda çok sayda göçmenin bulunduu ehirleraras otobüs terminaline operasyon öncesi sivil polisler otogar içerisinde ve çevresinde düzensiz göçmenlerin kald yeri tespit ettikten sonra operasyon balatt.

POLS YEMEK YEMELERN BEKLED

çevik Kuvvet ube Müdürlüü ekiplerinin de katlmyla düzenlenen operasyonda çok sayda düzensiz göçmen yakalanrken, hayrseverler tarafndan verilen yemei yiyen baz göçmenlerin banda bekleyen polis, yemek bitiminin ardndan göçmenleri polis aracna bindirdi.

GÖçMENLER SINIR DII EDLECEK

Düzensiz göçmenler, polis ekipleri tarafndan Göçmen Kaçakçlyla Mücadele ve Hudut Kaplar ube Müdürlüüne götürülerek yaplacak ilemlerin ardndan snr d edilecei örenildi.

Ana Sayfaya Git