Gönül belediyeciliği ziyaretleri

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, İçişleri Bakanlığı'nı genelgesiyle uygulanan "Tam Kapanma" sürecinde vatandaşlarla buluşmak için yeni ev ziyaretlerine başladı.

Haberler 03.05.2021 - 10:17 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ak Partili Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, pandemi nedeniyle uygulanan sokaa çkma kstlamalarnda ei Dürdane Beyolu ile sokak sokak ve cadde cadde gezerek vatandalarn evlerine misafir oluyor.

Günde ortalama 5 aileyi ziyaret eden Beyolu, hem sorun ve taleplerini dinliyor, hem ihtiyaçlarn karlayarak Ramazan aynda yüzlerini güldürüyor.

Hafta sonunda yaplan ev ziyaretlerine Ak Parti Genel Merkez Kadn Kollar MKYK Üyesi Suna Kepolu Ataman da katlrken, vatandalarn ilgisi nedeniyle renkli görüntüler yaand.

Gidemediimiz herkese ulamak istiyoruz diyen Bakan Beyolu, bu yolla bir çok sknty yerinde tespit edip çözüme kavuturma imkan bulduklarn söyledi.

Bir çok Sorunu Yerinde Tespit Edip htiyaçlarn Karlyoruz

Beyolu,Bir yandan pandemi süreci dier yandan içinde bulunduumuz Ramazan ay. Haliyle sorumluluumuz artm durumda. Hedefimiz bugüne kadar ulaamadmz tüm vatandalarmza ulamak. Belediye bakannn görevi evvela halka hizmetkar olmaktr. Mesuliyetimiz ardr. Bir vatandamzn sorunu varsa çözmek bizim vazifemizdir. Cumhurbakanmzn millete olan sevdasndan alm olduumuz manevi güç ile yine kendisinin selamlarn ileterek vatandalarmzn evlerine misafir oluyoruz. Kimin ne sorunu varsa birebir ahit olarak ihtiyaçlarn ve taleplerini karlyoruz. Halkmz çok nezih bir halktr, bu ziyaretlerimizden memnun kalyorlar. Bize olan sevgilerini gösterip dua ediyorlar, biz de halkmz çok seviyoruz. Sosyal ve gönül belediyecilii ile halkmzn gönlünde yer edinmeye ve dualarna mazhar olmaya devam edeceiz inallah dedi. Beyolu, ziyaretler srasnda çocuklara çeitli hediyeler takdim edip gösterdii yakn ilgi ile de dikkat çekiyor.

Ana Sayfaya Git