Gönül gözümüz ve gönül kapılarımız sonuna kadar açık

Hafta sonunda bazı mahalle ve semtlerde ziyaret ettiği vatandaşlar ile bir araya gelen Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, geride kalan 10 aylık görevinde belediyenin tüm imkanlarını sonuna kadar vatandaşların hizmetine sunduklarını söyledi.

Haberler 03.02.2020 - 00:23 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, hafta sonunu mahalle ve semtlerde gerçekletirdii vatanda ziyaretleriyle geçirdi. Kentin ilek caddelerinden olan Cemilolu Caddesinde esnaf ziyaret eden Beyolu, sorun ve taleplerini dinledi. Ziyaret srasnda esnaf Bakan Beyolunu i yerlerine davet ederek çay ikram etti. Beyolu, Baclar ve Nasrlar mahallelerinde ise hasta ve yal vatandalar ziyaret ederek moral verdi.

BZM HEDEFMZ GÖNÜLLER NA ETMEK

lçenin sorunlarn çözmek için hizmet seferberlii balattklarn belirten Bakan Beyolu, samimiyet, gayret ve tevazu ile hareket ederek gönüller ina etmeye devam edeceklerini kaydetti. Beyolu, 10 aylk zaman diliminde binlerce vatandamz ya ziyaret ettik ya da belediyemizde arladk. Gönül dilini iyi kullansanz ve samimi davranrsanz bu millet sizi kucaklyor. Hemerilerimiz ile aramzda gönül köprüsü kurduk. Cumhurbakanmzn bizler için deerli olan gönül belediyecilii düüncesi ile gönül gözümüz ve gönül köprülerimiz sonuna kadar açk olacak. Milletin içinde olup gönül ba kurduunuzda sorunlar tespit etmek ve çözmek daha kolay oluyor. Hizmet belediyeciliini gönül belediyecilii ile taçlandracaz dedi.

Ana Sayfaya Git