Gönül ilişkisi yüzünden öldürmüş

Gönül ilişkisi mevzusu için öldürmüştü, 12 ayrı operasyon sonucu yakalandı

Haberler 27.11.2021 - 00:06 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda gece geç saatlerde yolda yürürken bir otomobilden açlan ate sonucu ar yaralanan genç, hayatn kaybetmiti. Emniyetin 12 ayr adrese düzenledii operasyonu sonucu A.K. ile M.K., suç aleti pompal tüfekle yakaland.

Olay, 10 Haziran 2021 tarihinde gece geç saatlerinde merkez Yeniehir ilçesi ehitlik Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, yolda yürüyen Mehmet Polat (24) plakas ve markas belirlenemeyen bir otomobilden ate açlmas sonucu ar yaraland.

YOLDA YÜRÜRKEN VURULDU

Silah sesleri üzerine yerde yatan bir kiiyi hareketsiz olarak gören çevredeki vatandalar durumu polise ve salk ekiplerine bildirdi. Ksa sürede olay yerine gelen polis ve salk ekipleri, yerde yatan kiinin kanlar içerisinde ve nabznn düük olduunu belirlerken, olay yerinde yaplan ilk müdahalenin ardndan ar yaral genç, Dicle Üniversitesi Hastanesine kaldrld.

POLAT KURTARILAMADI

Durumu ar olan Mehmet Polat, hastanede yaplan tüm müdahalelere ramen kurtarlamayarak hayatn kaybederken, polis ekipleri otomobil içerisinden ate açan kii veya kiilerin yakalanmasna yönelik çalma balatt.

12 AYRI ADRESE OPERASYON

Diyarbakr Emniyet Müdürlüü Asayi ube Müdürlüü ekiplerince yaplan titiz çalmalar neticesinde, Yeniehir ilçesinde 10 Haziran 2021 tarihinde meydana gelen ateli silahla kasten adam öldürme olayyla ilgili olarak Yeniehir, Balar Kayapnar ve Lice ilçelerinde Ekim ve Kasm aylarnn farkl tarihlerinde 12 ayr adrese yaplan operasyonda üpheliler A.K. ile M.K. suç aleti pompal tüfekle yakalanp, sevk edildikleri adli mercilerce tutukland.

GÖNÜL LKS YÜZÜNDEN

2 kilometrekarelik alan ile 14 kilometre güzergah boyunca 500 saatlik kamera görüntüsü incelenmesi sonucu olayn üphelilerinin A.K. ve M.K. isimli kardelerin olduu tespit edildi. A.K.nin, maktul taraf ile gönül ilikisinden kaynakl husumetinin olduunu, cinayetten önce maktul tarafnn kendisini bacandan silahla yaraladn ve kendisinin kan güderek Mehmet Polat öldürdüünü itiraf ettii örenildi.

Ana Sayfaya Git