Gönül seferberliği Bağlar'da!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sürecindeki normalleşme adımları kapsamında yaptığı "Gönül Seferberliği" çağrısına destek geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Gönül Seferberliği" çağrısına destek sunmak için Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Göletli Park'ında 200 kadınla sosyal mesafe ve maske takılması kuralına uyarak toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda konuşan Beyoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatları doğrultusunda "Gönül Seferberliği" altında kadınlarla bir araya geldiklerini, kadınların sorunlarını dinleyerek, onlara çözüm noktasında yardımcı olacaklarını söyledi. Toplantıya Beyoğlu'nun eşi Dürdane Beyoğlu, AK Parti Bağlar İlçe Başkanı Erkan Gezer, AK Parti Kayapınar İlçe Başkanı Servet Can ve AK Parti Bağlar Kadın Kolları Başkanı Fatime Alakuş da katıldı.

Haberler 01.06.2020 - 09:07 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan,Yeni Tip Koronavirüs (Kovid-19) salgn sürecindeki normalleme admlar kapsamnda yapt Gönül Seferberlii çarsna ilk destek Diyarbakrdan geldi.

Kadn vatandalarla sosyal mesafe kuralna uygun olarak açk hava toplantsnda bir araya gelen Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu,Görevde bulunduumuz 13 ayda milletimizin yannda ve emrinde olduk.Sayn cumhurbakanmzn bizler için emir ve talimat anlamna gelen çarsndan sonra daha çok vatandalarmzla bir araya gelip onlarla istiarelerde bulunacaz ifadelerini kulland.

CUMHURBAKANININ çARISINA LK DESTEK BALARDAN GELD

Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan,Yeni Tip Koronavirüs (Kovid-19) salgn ile mücadelede normalleme admlarn açklarken,ayn zamanda partisinin tekilatlar, belediye bakanlar ve kamu kurumlarna daha çok halkn yannda olmalar gerektii yönünde mesajlar verdi.

Vatandalarla gönül seferberlii oluturulmas çarsnda bulunan Erdoana ilk destek Diyarbakrn 400 bin nüfusu ile 36 ilden büyük olan merkez Balar ilçesinin Ak Partili Belediye Bakan Hüseyin Beyolundan geldi.

Göreve geldiimiz günden beri gece gündüz zaman ayrm yapmadan ve hiç bir mazerete snmadan zaten milletimizin emrinde,yannda ve hizmetinde olduk.Ancak kendisini ülkemizin bekasna ve geleceine adayan cumhurbakanmzn çarsndan sonra daha fazla çalacaz diyen Bakan Beyolu,Gönül Bulumalar kapsamnda Baclar Mahallesindeki kadnlarla bir araya gelerek iki haftalk aralklarla yaplacak mahalle toplantlarnn startn verdi.

AçIK HAVADA SOSYAL MESAFE KURALINA UYGUN HALK TOPLANTISI

Göletli Park ta açk hava toplants eklinde gerçekleen bulumaya katlan 200e yakn kadn vatanda,sosyal mesafe kuralna göre oturup maske kullanarak yer ald.

Deiik meslek gruplarna mensup olan kadnlar,sorunlarn ve taleplerini dile getirdi,Bakan Beyolu hem dinleyip notlar ald hem de ilgili birimlere hemen talimat vererek taleplerin zaman kaybedilmeden yerine getirilmesini istedi.

Kadn vatandalar,belediyenin hizmetlerinden memnun olduklarn dile getirerek vatandalarla dorudan iletiim kurarak farkl bir yönetim profili çizen Beyoluna teekkür etti.

Toplantya katlan baz kadnlar taleplerini Kürtçe olarak dile getirirken Beyolu da yine Kürtçe cevaplar verdi.

BU MAKAMLAR GÜN GEçRME YER DEL,HZMET YERDR

Samimi bir havada geçen toplantda kadn vatandalara hitap eden Bakan Beyolu,bu makamlar gün geçirme yeri deil,millete hizmet etme yeridir diyerek vatandan sorunlarn imkanlar içerisinde çözmeye devam edeceklerinin altn çizdi.

Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann hizmet üretme ve çalma azminden cesaret aldklarn belirten Bakan Beyolu, Kendisini ülkesinin bekasna ve geleceine adayan bir cumhurbakanna,lidere sahip olduunuz için kendimizi ansl kabul ediyoruz.Kendisinin çar yapt gönül seferberliine Balardan güçlü bir tonla cevap ve destek veriyoruz.

Bundan sonra mahalle ve semtlerimizde açk alanlarda sosyal mesafe kuralna riayet ederek aziz milletimizle bir araya geleceiz.Bugüne kadar milletimizin hizmetkar olduk,bundan sonra daha fazla enerjimizi bunun için harcayacaz.Milletimizin derdini kendi derdimiz olarak kabul edip taleplerini çözüme kavuturmak bizim için gurur vesilesi olacaktr. diye konutu.

KADINLARA GÜL HEDYE EDEREK TEEKKÜR ETT

Bakan Beyolu,toplantnn sonunda kadnlara tek tek teekkür ederek gül hediye etti.

Balar Belediyesi Kadn Ve Aile Hizmetleri Müdürluü tarafndan organize edilen toplantya Bakan Beyolunun ei Dürdane Beyolu,Ak Parti Balar lçe Bakan Erkan Gezer,Ak Parti Kayapnar lçe Bakan Servet Can ve Ak Parti Balar lçe Kadn Kollar Bakan Fatime Alaku da katld.

Ana Sayfaya Git