Gönüllere dokunabilmek!

Bağlar Belediyesi, hafta sonunu gönül, sosyal ve hizmet belediyeciliği yoğunluğu ile geçirdi

Haberler 08.11.2021 - 00:48 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Balar lçe Belediyesi, krsal Özdemir Mahallesinin tahrip olan ve kullanlamaz hale gelen ulam alt yapsn yenileyerek ilçe merkezinde de Metal Sanayi Sitesini Siverek yoluna balayan yeni yolu hayata geçirirken, Belediye Bakan Hüseyin Beyolu ise iki mahallede ev ziyaretleri gerçekletirdi.

Balar lçe Belediyesi Özdemir Mahallesinde uzun yllar sonra yollar yenilenerek mahalle sakinlerinin hizmetine sundu. Özdemir Mahalle Muhtar Mahmut Adgüzel, Balar Belediyesinin hizmet anlay ve vatandaa verdii deerden son derece memnun kaldklarn ifade ederek, ilk kez bu kadar scak ve samimi yaklam gösteren bir belediye yönetimi ile karlatklarn söyledi. Muhtar Adgüzel, Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, bizim için tam bir hizmet ve gönül insan. Fen leri Müdürlüü ekipleri taleplerimize annda cevap veriyor. Ne talebimiz olduysa yerine getirildi. Bakanmza ve ekibine çok teekkür ediyoruz. Halkmz yaplan hizmetlerden çok memnun. Tüm kurumlarn bu anlayta olmasn istiyoruz eklinde konutu.

SVEREK YOLUNA YEN BALANTI YOL

Balar Belediyesi, ilçe merkezinde de ulam alt yaps ve üst yaps ile ilgili çözüm gelitirmeye devam ediyor. Baclar Mahallesinde Metal Sanayi Sitesini Siverek yoluna balayan bölgede 20 metre geniliinde ve 500 metre uzunluunda yeni yol açan Balar Belediyesi Fen leri Müdürlüü ekipleri, ilk kez kazandran bu yolla bu bölgedeki balant yol sorununu çözdü.

YEN DOAN BEBEKL ALELERE ZYARET

Bakan Beyolu da hafta sonunda mahalle ve ev ziyaretlerini sürdürürken, ei Dürdane Beyolu ile birlikte Mevlana Halit ve Selahaddin Eyyubi Mahallelerinde 5 aileyi ziyaret ederek, yeni evlat sahibi olan ailelere ve bebeklere çeitli hediyeler takdim ederek Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann selamlarn iletti.

Bakan Beyolunun ziyaretleri yeni doan bebekleri olan ailelerde sevinçle karland. Aileler, ziyaretler için Bakan Beyolu ve ei Dürdane Beyoluna teekkür etti.

Ana Sayfaya Git