Görüntülemek istediği hortuma kapıldı

Şanlıurfa'da bir kişi şiddetli rüzgarın etkisiyle oluşan hortumu cep telefonuyla görüntülemek isterken çevrelerini saran hortuma yakalanınca zor anlar yaşadı.

Haberler 03.05.2017 - 08:23 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Tarihi Göbeklitepe Kaz Alannda güvenlik görevlisi olarak çalan 24 yandaki Hasan Yldz, iddetli rüzgarn etkisiyle yaklak 15 metre yaknnda oluan hortumu cep telefonuyla görüntülemek istedi.

Kayda girip 35 saniye çevresindeki hortumun çekimini yapan Yldz, uzaklatn düündüü hortumun bir anda kendisine doru gelmesiyle zor anlar yaad.

HORTUMA KAPILDI

Yaadklarn anlatan Yldz, Aniden frtna çkt, hortum bizi içine ald. Ben de çekim yaparken beni de kapacakt. çok ükür bir zararmz yok. Biraz iddetliydi sarsldm baya ama dümedim. diye konutu.

Olay hemen yaknnda gerçekleen Vehbi Kaçar da hortumun uzaklaacan düündükleri anda kendilerine yaklatn vurgulayarak, Hortum bize doru geliyordu. Hasan da hemen telefonuna kameraya ald. Biz gideceini düünüyorduk bir anda üzerimize geldi. Hemen bizi sard ben o an korktum ve çevremdeki demiri tuttum. eklinde konutu.

Cep telefonuna yansyan görüntülerde 15 metre uzandaki hortumu çeken Yldzn, saniyeler içerisinde kendini saran hortumun içinde kalarak yaad panik anlar yer ald.

Ana Sayfaya Git