Görüştüğü son kişiler ifadede

Telefonunun HTS kayıtlarını inceleyen polis ekipleri, Kübra Ekin'in son görüştüğü kişileri, ifadelerine başvurmak üzere emniyete çağırdı.

Haberler 03.12.2021 - 11:07 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIR(SÖZ)-20 gündür haber alnamayan Kübra Ekinin (22) bulunmas için kurulan özel ekip, çalmalarn sürdürüyor. Telefonunun HTS kaytlarn inceleyen polis ekipleri, Ekinin son görütüü kiileri, ifadelerine bavurmak üzere emniyete çard.

Balar ilçesinin Baclar Mahallesinde annesi Rahime Özdemir ile birlikte yaayan Kübra Ekin, 13 Kasmda alveri yapmak için evden çkt. Akam eve dönmeyen Ekin, bir gün sonra annesini arayp, geleceini söyledi. Daha sonra cep telefonundan kzna ulaamayan Rahime Özdemir, polise bavurdu. Ekini bulmak için l Emniyet Asayi ube Müdürlüüne bal Cinayet Büro ve Aranan ahslar Büro Amirliince özel bir ekip kuruldu.

KAMERA KAYITLARI NCELENYOR

Her ihtimali ve detay deerlendiren ekip, Ekinin yol güzergahndaki Kent Güvenlik Yönetim Sistemleri (KGYS) kameralar ile evden çkarken annesine gittiini söyledii alveri merkezinin kamera kaytlarn incelemeye ald, arkadalarnn ifadesine bavurdu. HTS kaytlarn inceleyen özel ekip, Ekinin telefonla son görütüü kiileri de ifadelerini almak üzere emniyete davet etti.

Ana Sayfaya Git