Gülenç'ten Halk Günü

Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkanı Turgay Gülenç, geleneksel hale getirdiği halk gününde vatandaşlar ile görüşüp, istek ve taleplerini dinliyor, sorunlarını çözüme kavuşturuyor.

Haberler 17.08.2017 - 08:44 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bismil Kaymakaml Konferans salonunda halk günleri kapsamnda vatandalar ile görüen Belediye Bakan Turgay Gülenç, vatandalar tarafndan iletilen talepleri ve istekleri dinledi. Vatandalarla dorudan yaplan görümelerin sorunlarn çözülmesi ve taleplerin yerine getirilmesinde etkili olduunu belirten Bakan Gülenç, vatandalardan gelen talepleri ve istekleri ilgili müdürleri çararak iletti ve taleplerin biran önce yerine getirilmesini söyledi.

HALK GÜNLER

Bu uygulamadan honut kalan vatandalar ise belediyeden büyük bir memnuniyetle ayrlrken, Belediye Bakanmz ile bire bir görüme yaparak taleplerimizi direk olarak kendisine iletebiliyoruz. Biz bu durumdan çok memnunuz. Belediye Bakanmza bize zaman ayrd için ve özellikle de göstermi olduu ilgi ve alakadan dolay çok teekkür ediyoruz dedi.

Bismil Belediye Bakan Turgay Gülenç ise, vatandalarn sorunlarna ellerinden geldii kadar çözüm üretmeye çaltklarn belirterek, Her hafta düzenlediimiz halk günü toplantlar ile vatandalarmzn sorunlarn dinleyerek, sorunlar çözüme kavuturma konusunda elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Buraya gelerek destek isteyen kardelerimize hiçbir ayrm gözetmeksizin eit bir ekilde yardmc olmaya çalyoruz diye konutu.

Ana Sayfaya Git