Gülünür mü ağlanır mı?

Televizyonda gülerek izlediği haberler başına geldi. Diyarbakır’da otoparka park ettiği otomobili İzmir’de ceza yedi.

Haberler 07.12.2021 - 10:20 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda otoparka park ettii otomobili zmirde ceza yiyince oka urad, gülerek izledii haberler bana gelince Gülme komuna gelir bana atasözü yerine geldi.

Diyarbakrda yaayan Suudi Yiit, 7 Ekim 2021 tarihinde arabasn i yerinin otoparkna çekti. Yiit, i yerindeyken gelen trafik cezas mailiyle oka urad. ddiaya göre, arac Diyarbakrda otoparkta olduu saatlerde Urla lçe Emniyet Müdürlüüne bal trafik polisi ekiplerinden 314 lira krmz k ihlali cezas yedi. Suudi Yiit, bu tarz haberleri izlerken güldüünü ifade ederek, Gülme komuna gelir bana atasözünü hatrlatt.

vereniyle büroda oturduu srada kendisine mail geldiini söyleyen Suudi Yiit, gelen maille oturduu yerden ceza yediini düündüünü ifade etti. Yiit, Bir baktm ki okumun üstüne ceza Urladan yazlm. Bir kez daha ok oldum. Arabam otoparkta, ben buradaym nasl böyle bir ey yaandn anlayamadm. Direkt trafik ubeyi aradm, trafik ube bana adliyeye gitmemi söyledi. Adliyeye gittim, itirazda bulundum ve bunun ispatlanmas için gerekli dilekçeyi yazp adliye verdim. Adliyede, Urla lçe Emniyet Müdürlüüne cevabn istedi. Urla lçe Emniyet Müdürlüü cevab düzgün cevaplayamam, kendince bir savunma yapm, ispat yok dedi.

BU PROBLEMLER çÖZÜN ARTIK

Televizyonlarda izledii bu hallere güldüünü aktaran Yiit, Adam oturduu yerden ceza yiyor diye, u an ayns benim bama geldi. Cezay 7 Ekim saat 16.27de yazmlar. Ben o tarihte i yerindeyim, çalyorum, arabam da otoparktayd, Diyarbakrdaydk. Muhtemelen bu cezay bize ödettirecekler. Haksz yere yazlan bir ceza ispat da yok. Ne yapacam ben de bilmiyorum. Buradan yetkililere sesleniyoruz. Bu konuda bize yardmc olun ve bu problemleri çözün artk. Gereksiz yere insanlar ceza ödemesin. Bu yazan kii hakknda gerekli yasal süreci balatacam. Avukatmla görüeceim, gerekli ne varsa artk üzerinde duracam eklinde konutu.

Ana Sayfaya Git