Gurbetçilerden annelere destek

Almanya’nın çeşitli bölgelerinde yaşayan Türk vatandaşları, Uluslararası Demokratlar Birliği’nin organizasyonuyla geldikleri Diyarbakır’da Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu ile birlikte evlat nöbetindeki aileleri ziyaret ederek tam destek verdi.

Haberler 05.03.2022 - 00:31 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

PKK tarafndan daa kaçrlan evlatlarna kavumak için 3 yldr HDP Diyarbakr l Bakanl önünde eylem yapan ailelerin kararl mücadelesi devam ederken, yurt dndan da destek ziyaretleri sürüyor. Düseldorf ve Solingen bata olmak üzere Almanyann çeitli bölgelerinde yaayan Türk vatandalar, Uluslararas Demokratlar Birlii (UID) organizasyonuyla geldikleri Diyarbakrda büyük bir umutla çocuklarna kavumay bekleyen aileleri ziyaret ederek destek verdi.

ALELERN HAKLI MÜCADELESN AVRUPAYA TAIMA SÖZÜ

Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu ile beraber ailelerin kald çadra gelen heyet üyeleri, ailelerle tek tek görüerek kararl mücadeleleri için teekkür etti, seslerini Avrupada duyurmak için çalma yapma sözü verdi.

TERÖRE KARI CUMHURYET TARHNN EN BAARILI DÖNEM

Terör örgütü evlatlarmz bizden kopararak yüreimizi yakt. Biz örgütten de siyasi uzantlarndan da korkmuyoruz diyen evlat nöbetindeki aileler, yaplan destek amaçl ziyaretlerin hakl mücadelelerinde motivasyonlarn artrdn dile getirdi.Aileler, ilk günden beri her türlü imkanlarla yanlarnda olan Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyoluna teekkür etti.

Heyet adna konuan Cemal Ayboan, ailelerin ortaya koyduu direnii büyük bir takdirle karlayarak tam destek verdiklerini söyledi.

Türkiyenin Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan liderliinde teröre kar cumhuriyet tarihinin en baarl dönemini yaadn ,anne ve babalarn kararl mücadelesinin de terör baronlarna diz çöktürdüünü ifade eden Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, Almanyadan gelen vatandalara ve Uluslararas Demokratlar Birlii heyetine teekkür etti.

Ana Sayfaya Git