Güzellik fuarı

Vali Vekili Fatih Cıdıroğlu "Diyarbakır ayağındaki prangalardan kurtulmuş, inşallah yükselişe geçmiş durumdadır"

Haberler 24.06.2021 - 00:19 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda 26 Hazirana kadar sürecek estetik, kozmetik ve güzellik fuar törenle açld.

Start Fuarclk tarafndan Mezopotamya Uluslararas Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenen organizasyonun açlnda konuan Vali Vekili Fatih Cdrolu, yaklak 1,5 yldr tüm dünya ve Türkiyede olduu gibi önemli bir salgnla mücadele ettiklerini söyledi.

Diyarbakrn son yllarda ekonomik, salk ve eitim alanlarnda önemli admlar attn belirten Cdrolu, unlar kaydetti:

Eskiden terörle anlan Diyarbakr, imdi ekonomideki yükseliiyle anlyor. Diyarbakr, bölgede ve Türkiyede yldznn parlamasyla önemli admlar atmaktadr. Diyarbakr ayandaki prangalardan kurtulmu, nallah yükselie geçmi durumdadr. Daha iyi yerlere geleceine hepimiz kaniyiz. Hepimiz tan altna elimizi koyduk, elimizden geldiince gece gündüz hizmet etmekteyiz.

- Fuara 60 firma katld

Start Fuarclk Genel Müdürü Ozan Öztürk de kentte düzenledikleri fuara yaklak 60 firma ve 200e yakn markann katldn belirtti.

Fuara katlmc ve ziyaretçi saysn yükseltmek amacyla hem bölgesel hem de ülke genelinde tantm çalmalarn çok yönlü olarak gerçekletirdiklerini ifade eden Öztürk, Özellikle Gaziantep, anlurfa, Elaz, Adyaman, Kahramanmara, Malatya, Erzurum ve dier çevre illerden gelecek binlerce ziyaretçinin ulam masraflar tarafmzdan karlanacak olup, gelen misafirlerimizi en iyi ekilde ehrimizde arlayacaz. diye konutu.

Türkiye Berberler Kuaförler ve Güzellik Salonu letmecileri Federasyonu Bakan Bayram Karata, Diyarbakr Ticaret ve Sanayi Odas Yönetim Kurulu Bakan Mehmet Kaya ve Diyarbakr Esnaf ve Sanatkarlar Odas Bakan Alican Ebedinolunun da konumalarnn ardndan fuarn açl yapld.

Markalarn yeni gelitirdikleri ürün ve koleksiyonlarn sergileyecei 26 Hazirana kadar gezilebilecek fuarda, ücretsiz protez trnak, cilt bakm, cilt analizi, kalc makyaj etkinlikleri yaplacak, alannda uzman eitmenlerin verecei seminerler ve profesyonel ekiplerce gösteriler gerçekletirilecek.

Ana Sayfaya Git