Güzeloğlu'ndan Muhtar Zirvesi!

Vali Güzeloğlu, "Huzurumuzu, barışımızı, kardeşliğimizi bozmak isteyen ihanet çevreleri, bu milletin ve devletin kararlılığı karşısında yok olmuş bir geleceğe mahkum edilmiştir." dedi.

Haberler 26.01.2018 - 00:41 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Valisi Hasan Basri Güzelolu, Huzurumuzu, barmz, kardeliimizi bozmak isteyen ihanet çevreleri, bu milletin ve devletin kararll karsnda yok olmu bir gelecee mahkum edilmitir. dedi.

Vali Güzelolu, beraberinde l Emniyet Müdürü Tacettin Alan ile geldii Erganide Kaymakam Mesut çoban ile görütü.

Ergani Halk Eitim Merkezinde düzenlenen toplantda, kurum müdürleri ve muhtarlarla bir araya gelen Güzelolu, yapt konumada, gelecee doru kutlu yürüyüe Diyarbakrn da katk sunacan söyledi.

MUHTARLAR VE MÜDÜRLER

Büyük millet ve devlet olarak gelecee kararllkla devam edileceini vurgulayan Güzelolu, Türkiye bugün bölgesinde adaletiyle içte ve dta bütün ihanet çevrelerine ve terör örgütlerinin ihanetlerine ramen her geçen gün güçleniyor. Huzurumuzu, barmz, kardeliimizi bozmak isteyen ihanet çevreleri, bu milletin ve devletin kararll karsnda yok olmu bir gelecee mahkum edilmitir. dedi.

Güzelolu, Zeytin Dal Harekatna deinerek, Bugün snrlarmzn ötesinde bölgenin ve bizzat orada yaayan Kürt, Türk, Arap, herkesin barn tehdit eden ihanetler karsnda Türkiye Cumhuriyeti devleti milletiyle kararllkla bir büyük mücadeleyi sergilemi ve sergilemeye devam etmektedir. diye konutu.

Toplant daha sonra basna kapal devam etti.

Ana Sayfaya Git