Güzeloğlu Oda Ziyaretinde

İl Valisi Güzeloğlu, Ticaret ve Sanayi Odası ile Ticaret Borsası yönetimi ve üyeleriyle bir araya geldi. Görüşmede, Diyarbakır'ın sosyo-ekonomik ve yatırım alanındaki son durum, değerlendirildi.

Haberler 20.07.2017 - 08:48 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

l Valisi Hasan Basri Güzelolu, iade ziyaretlerini younlatrrken, hem ziyaret, hem ticaret ilkesiyle, yapt görümelerde, kentin genel profili hakknda da görü al-veriinde bulunuyor. Güzelolu dün, Ticaret ve Sanayi Odas, Ticaret Borsas ve OSBy ziyaret ederek, yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

TCARET BORSASI

lk dura Ticaret Borsas olan l Valisi Güzelolu, Ticaret Borsas Bakan Engin Yeil, Borsa Meclis Bakan Ahmet Ay, yönetim kurulu ve meclis üyeleri tarafndan karland. Karlamada Borsa Bakan Yeil tarafndan çiçek taktim edildi ve toplu fotoraf çekildi.

Ticaret Borsas makamnda yönetim kurulu ve meclis üyeleriyle bir süre görüen Vali Güzelolu, Bakan Engin Yeilden brifing ald.

Ziyaretin sonunda Ticaret Borsasnn analiz laboratuvar, konferans salonu ve toplant salonunda incelemelerde bulunan Vali Güzeloluna Borsa Bakan Engin Yeil tarafndan Hz Süleyman Caminin ilendii tablo hediye edildi.

TCARET VE SANAY ODASI

Güzelolu, Diyarbakr Ticaret ve Sanayi Odasn ziyaret etti. DTSO Yönetim Kurulu Bakan Ahmet Sayar, yönetim ve meclis üyeleri tarafndan karlanan Vali Güzeloluna Ahmet Sayar tarafndan çiçek taktim edildi. Ticaret ve Sanayi Odas makamnda, yönetim kurulu ve meclis üyeleri ile görüen Vali Güzelolu, Bakan Ahmet Sayardan odann faaliyetleri ve yürütmü olduu projeler hakknda detayl bilgi ald. Ziyaret sonrasnda DTSO kurum binasn gezen Vali Güzeloluna bina tarihçesi ve oda bünyesinde çalan birimler hakknda bilgi verildi. Son olarak DTSO Bakan Ahmet Sayar tarafndan, Vali Güzeloluna Malabadi Köprüsünün resmedildii tablo hediye edildi.

OSB ZYARET

Güzelolu, OSB Yönetim Kurulu Üyelerini ve OSB Müdürünü makamnda kabul etti. Ziyarette Yönetim Kurulu Bakan Vekili Abdulkadir Karavil, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Sayar, Devrim Türk ve OSB Müdürü Mehmet Özel yer ald. Misafirleriyle makamnda bir süre görüen Vali Güzelolu ziyaret sonunda makamnda fotoraf çektirdi.

Ana Sayfaya Git