Güzeloğlu'dan Bağlara jest!

Başkan Beyoğlu: “Bağlar'ımıza ve diğer belediyelerimize her türlü desteği veren valimize teşekkür ediyoruz” dedi.

Haberler 10.04.2020 - 03:22 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

sa PEK

DYARBAKIR - Diyarbakr Valisi ve Büyükehir Belediye Bakan Vekili Hasan Basri Güzelolu, yeni tip korona virüs tehdidinin Türkiyede görülmeye balamasndan sonra Diyarbakrdaki alt kademe belediyelerine salad malzeme ve nakdi destek ile dikkat çekiyor. Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu kendilerine verdikleri desteklerden dolay Vali Güzeloluna teekkür etti.

Diyarbakr, Vali ve Büyükehir Belediye Bakan Vekili Hasan Basri Güzelolunun koordinasyonunda uygulamaya koyduu tedbirler ve çalmalarla yeni tip korona virüs ile mücadelesini youn bir ekilde sürdürüyor. Vali Güzelolunun salad malzeme, hijyen ürünleri ve nakdi katklarla alt kademe ve ilçe belediyeleri vatandalar salgndan korumak için üst üste kararlar alarak tedbirleri geniletiyor. Balar Belediyesine korona virüs tedbirleri kapsamnda gerekli malzeme ve hijyen ürünleri destei salayan Vali Güzelolu, devam eden metruk yaplarn ykm için de 1 milyon lira nakdi destek aktard.

Güzeloluna teekkür

Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, Vali Güzelolunun gerek Balara ve gerekse dier ilçe belediyelerine her türlü destei saladn dile getirerek kendisine teekkür etti. Vali Güzelolunun koordine ettii çalmalarla Diyarbakrn tüm kurum ve kurulularyla korona virüse kar seferberlik halinde mücadele ettiini belirten Beyolu, Ülkemizde Cumhurbakanmz Recep Tayyip Erdoann liderliinde bu salgna kar deyim yerindeyse milli mücadele veriliyor. Diyarbakrmzda da Valimiz ve Büyükehir Belediye Bakan Vekilimiz Hasan Basri Güzelolunun himayelerinde yürüttüümüz çalmalarla bu süreci baaryla amaya gayret ediyoruz. Milletimizin madur olmamas için gece gündüz demeden kararl, azimli ve inançl bir ekilde hep beraber hizmet ediyoruz dedi.

Metruk yaplar için kaynak

Vali Güzelolunun korona virüs tedbirleri kapsamnda malzeme, lojistik ve nakdi her türlü destei saladn aktaran Beyolu, Bununla birlikte rutin belediyecilik hizmetlerimizi de aksatmadan sürdürmeye devam ediyoruz. Bu kapsamda ilçemizde bulunan ve vatandalarmz için ciddi tehlike oluturan metruk yaplar ykmaya devam ediyoruz. Valimiz bunun için de belediyemize 1 milyon lira gibi ciddi bir kaynak aktard. Belediyemize ve dier belediyelere olan anlaml desteklerinden dolay valimize çok teekkür ediyoruz diye konutu.

Ana Sayfaya Git