Güzeloğlu'na Heyet Trafiği

Vali Güzeloğlu, İstanbul Hali İhraçatçılar Birliği ile İHH İnsanı Yardım Vakfı Diyarbakır Şube Başkanlığı ile Mersin'li bir grup işadamını dün makamında görüştü. Diyarbakır'ın sosyo-ekonomik alandaki gelişmeleri hakkında, istişare edildi.

Haberler 16.08.2017 - 10:14 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bir süre önce çileri Bakanl kararnamesiyle Diyarbakr valiliine atanan Vali Hasan Basri Güzeloluna hayrl olsun ziyaretleri devam ederken, heyet görümeleri de sürüyor.

Güzelolu dün srasyla stanbul Hali hraçatçlar Birlii ile HH nsan Yardm Vakf Diyarbakr ube Bakanl ile Mersinli bir grup iadamn dün makamnda görütü.

HB HEYETYLE GÖRÜTÜ

HB Bakan Uur Aysal ve Bakan Yardmclar brahim Geyikolu, Ahmet Hayri Diler ile Genel Sekreter Bekir Aslaner ve Yönetim Kurulu Üyeleri Haim Güreli, Hasan Altunta, Nihat Yldz, Bülent Abi ve Abdulkadir Sarmn yer ald heyet Vali Güzelolu ile bir araya geldi.

HB Bakan Uur Uysal, Vali Güzeloluna yeni görevinin hayrl olmas dileinde bulunarak, baar diledi. Vali Güzelolu da ziyaretlerinden ve dileklerinden dolay HB Bakan Uur Aysal ve Yönetim Kuruluna teekkür ederek, ziyaretten duyduu memnuniyeti dile getirdi. Misafirleriyle makamnda bir süre görüen Vali Güzeloluna ziyaret sonunda stanbul Hal hracatçlar Birlii adna Bakan Uur Uysal tarafndan 19 yüzyla ait hal hediye edildi.

HH YÖNETM KURULU

Güzelolu, HH nsani Yardm Vakf Diyarbakr ube Bakan ve Kadn Kollar Bakan ile Yönetim Kurulu Üyelerini makamnda kabul etti.

Ziyarette HH nsani Yardm Vakf Diyarbakr ube Bakan Veysi çiçekli, HH Diyarbakr Tekilat Bakan Bar Oktay, Genç HH Diyarbakr Bakan Fatih Balk, Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Erdoan ile HH Diyarbakr Kadn Kollar Bakan Kerime Güç, HH Kadn Kollar Bakan Yardmclar Nuray Yaman, Yldz Akta ve Yönetim Kurulu Üyeleri Sümeyye Bayram, Sema en ile Meral Bozku yer ald.

MAV MARMARA GEM MAKET

HH ube Bakan Veysi çiçekli, Vali Güzeloluna nezaket ziyaretinde bulunduklarn ifade ederek, HH nsani Yardm Vakfnn Diyarbakrdaki faaliyetleri ve planlad projeleri hakknda bilgi verdi. Misafirleriyle makamnda bir süre görüen Vali Güzeloluna ziyaret sonunda HH Diyarbakr ube Bakan Veysi çiçekli tarafndan Mavi Marmara gemi maketi ile Mescidi Aksa kabartmas hediye edildi.

MERSNL ADAMLARI

Buarada, Güzelolu, Mersinli adamlarn makamnda kabul etti. Ziyarette Gürsoy Grup Yönetim Kurulu Bakan Alper Gürsoy, Ekinci naat Yönetim Kurulu Bakan Nesim Ekinci, Gündoar naat Yönetim Kurulu Bakan Cihat Gündoar yer ald. Misafirleriyle makamnda bir süre görüen Vali Güzelolu konuklaryla birlikte fotoraf çektirdi.

Ana Sayfaya Git