Güzeloğlu'na Ziyaret Turu!

Vali Güzeloğlu, "hayırlı olsun" kabullerini sürdürürken, Şoförler Odası ve Türsab Bölge Başkanı heyetini kabul etti.

Haberler 22.07.2017 - 10:09 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çileri Bakanl kararnamesiyle Diyarbakra atanan l Valisi Hasan Basri Güzelolunun hayrl olsun kabulleri devam ediyor. Güzelolunu önceki gün de, oförler Odas ve Türsab Bölge ile Türk- 7. Bölge heyeti ziyaret etti.

OFÖRLER ODASI

Güzelolu, oförler Odas Bakan Hüdayi Gidici ve beraberindeki kooperatif bakanlarn makamnda kabul etti Ziyarette Bakan Gidiciye Halk Otobüsleri Kooperatif Bakan Fesih Kaya, Seyrantepe Minibüs Kooperatif Bakan Vecdi çokbir, Minibüsçüler Kooperatif Bakan Askeri Kaya, Balkçlarba Minibüs Kooperatif Bakan Kasp çapar, Ticari Taksi Kooperatif Bakan Mehmet Yalçn, Üniversite Minibüs Kooperatif Bakan Ahmet çaka elik etti. Bakan Gidici ve beraberindeki kooperatif bakanlar ile bir süre sohbet eden Vali Güzelolu ziyaretin sonunda misafirleri ile toplu fotoraf çektirdi.

TÜRSAB BÖLGE BAKANI

Güzelolu, Türkiye Seyahat Acenteleri Birlii (TÜRSAB) Bölge Bakan Mehmet Akyl ve beraberindeki heyeti de kabul ederek, görütü. Ziyarette Bakan Akyla TÜRSAB Bölge 2. Bakan Kadri Yeil ve Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Beksari elik etti. Misafirleriyle makamnda bir süre görüen Vali Güzelolu fotoraf çektirdikten sonra misafirlerini uurlad.

TÜRK 7. BÖLGE BAKANLII

Buarada Güzeloluna, Türk- 7. Bölge Temsilcisi Zülküf Karakoç ve bal sendikalarn bakanlarn ve temsilcileri de ziyarette bulundu.

Ziyarette Bölge Temsilcisi Karakoça Güvenlik- Sendikas l Bakan Murat Elhakan, Tes- 1 Nolu ube Temsilcisi Ali Öncü, Tes- 2 Nolu ube Bakan ükrü Kaçmaz, Salk- Sendikas ube Bakan Zülküf Cantürk, Belediye- Sendikas ube Bakan Vezir Perian,

Yol- 2 Nolu ube Temsilcisi Hasan Ensariolu, Turizm- Sendikas ube Bakan Abdurrahman Felek, Haber- Sendikas Temsilcisi Hakan Vural, Türkiye Gazeteciler Sendikas Temsilcisi Mahmut Oral ve Teskop- Sendikas Temsilcisi Hadri Kaderci elik

etti. Sendika Bakanlar ve Temsilcileri ile makamnda bir süre görüen Vali Güzelolu ziyaret sonunda misafirleriyle toplu fotoraf çektirdi.

Ana Sayfaya Git