Güzeloğlu'nun Ziyaret Trafiği

Ziyaret ve ziyaret kabullerini sürdüren Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Güre ile 8. Ana Jet üs Komutanlığı ile Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti.

Haberler 08.07.2017 - 10:13 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ziyaret ve ziyaret kabullerini sürdüren Diyarbakr Valisi Hasan Basri Güzelolu, Cumhuriyet Basavcs Güre ile 8. Ana Jet üs Komutanl ile Büyükehir Belediyesini ziyaret etti.

BASAVCIYA ZYARET

Vali Güzelolu Cumhuriyet Basavcln ziyaret etti. Cumhuriyet Basavcs Kamil Erkut Güre tarafndan karlanan Vali Güzelolu, Basavc Güre ile makamnda bir süre görütükten sonra Basavclktan ayrld.

GÜZELOLU KOMUTANLIKTA

Öte yandan, 8. Ana Jet Üs Komutan Tugeneral Kadircan Kotta ve komutanlar tarafndan karlanan Vali Güzelolu daha sonra komutanlarla toplu fotoraf çektirdi. eref Defterini imzalayan Vali Güzelolu Üs Komutanl Makamna geçerek burada Üs Komutan Kottatan brifing ald.

BÜYÜKEHR ZYARET

Güzelolu, Diyarbakr Büyükehir Belediyesini de ziyaret etti.

Büyükehir Belediye Bakan Cumali Atilla, GABB Genel Sekreteri Mustafa Necati Yldz ve Belediyenin üst düzey yöneticileri tarafndan karlanan Vali Güzelolu daha sonra Belediye eref Defterini imzalad. Bakanlk Makamnda bir süre Bakan Atilla ve beraberindekilerle görüen Vali Güzelolu daha sonra Belediye Meclis Salonunda Bakan Atilla ve Belediyenin üst düzey yöneticilerinden brifing ald.

Ana Sayfaya Git