Hırsızlık şüphelisi anne ve oğlu tutuklandı

MUŞ'ta bir kamu kurumunda meydana gelen hırsızlık olayla ilgili anne ve oğlunun da aralarında bulunduğu 4 kişi tutuklandı.

Haberler 20.12.2017 - 09:07 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Mu Valilii, Emniyet Müdürlüü Asayi ube ekiplerince 11 Aralk 2017 günü Mu l Özel daresi destek binas akaryakt ambarnda gerçekleen hrszlk olaylarnn aydnlatlmasna yönelik çalma yapldn açklad. Olayn faili olduu tespit edilen, Ö.E., E.E., Z.ç. ve olu A.T.nin yakalanarak gözaltna alndnn duyurulduu açklamada öyle denildi:

Hrszlk üphelisi olarak yakalanan E.E.nin üzerindeki nüfus cüzdannn sahte olduu, ahsn cezaevi firarisi olarak arand ve Uyuturucu Madde mal ve Ticaretinden 8 yl 9 ay kesinlemi hapis cezas bulunduu tespit edilmitir. üphelilerin ikametinde yaplan aramalar neticesinde, kurumdan çalnd tespit edilen 1 adet masa üstü bilgisayar, monitör, klavye, 1 adet stc,1 adet elektrikli soba, 1 adet büro tipi sandalye ve 1 adet semaver ile çok sayda büro malzemesi ele geçirilerek kurum yetkilisine teslim edilmi, yaplan aramalarda 18 Kasm 2017 tarihinde gerçekleen ikametten hrszlk olaynda çalnan 102 ekran televizyon bulunarak sahibine teslim edilmitir. Ayrca aramalarda ele geçirilen 70 ekran televizyon, 35 ekran televizyon, cep telefonuna gerekli incelemelerin yaplabilmesi için el konulmutur. Olaylarla balants olduu tespit edilen bir ahs ifadesi alndktan sonra salverilmi, hrszlk üphelisi olarak yakalanan Ö.E., E.E., Z.ç. ve olu A.T. çkarldklar mahkemece tutuklanmlardr.

Ana Sayfaya Git