Hırsızlık anı saniye saniye kameraya yansıdı

Diyarbakır’da hırsızlar, kriko yardımı ile girdikleri marketten, 15 dakika içinde 5 bin liralık eşya çalıp kayıplara karıştı.

Haberler 01.10.2017 - 08:33 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Edinilen bilgiye göre merkez Kayapnar ilçesi Gaziler semtinde yaklak bir hafta önce faaliyete giren bir markete dün sabaha kar saat 04.30 sralarnda hrsz girdi. Gecenin zifiri karanlnda marketin önüne gelen hrszlardan biri, önce darda bulunan güvenlik kamerasnn yönünü deitirerek kendilerini çekmelerini engelledi.

KRKO LE LERNE GRD

Daha sonra yanlarnda getirdikleri kriko yardm ile elektronik kepengi kaldran hrszlardan biri, yüzünün görünmemesi için elbisesini yüzüne geçirerek dükkana girdi. Bir süre sonra eline ald poetle sigaralarn bulunduu reyona gelen hrsz, raftaki tüm ürünleri poete doldurdu. Rahat tavrlar sergileyen hrsz, daha sonra kasada bulunan paralar da alarak geldii gibi dükkandan çkt.

KAMERALARA YANSIDI

Sabah saatlerinde i yerine gelen Gani Ekin, gördüü manzara karsnda ok geçirdi. Hemen güvenlik görevlilerine haber veren i yeri sahibi, yaklak 5 bin liralk zarara uradklarn söyledi. Ekin, Burada yeteri derecede güvenlik önlemi yok, alnan bekçilerin sokakta gezmeleri lazm. Hrszlar istedikleri gibi gezebiliyor. Zanllarn yakalanmasn istiyorum dedi.

Polis, yapt incelemenin ardndan zanllarn yakalanmas için çalma balatt.

Ana Sayfaya Git