Hafız öğrencilerle buluştu

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, yüzlerce öğrencisi bulunan Muhammed Emin El Hayderi Medresesi’ni ziyaret ederek burada eğitim alan öğrencilerle beraber önce Cuma namazını eda etti, ardında mini bir buluşma gerçekleştirdi.

Haberler 18.09.2021 - 00:33 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, yüzlerce örencisi bulunan Muhammed Emin El Hayderi Medresesini ziyaret ederek burada eitim alan örencilerle beraber önce Cuma namazn eda etti, ardnda mini bir buluma gerçekletirdi.

AK Parti Balar lçe Bakan Ahmet Maruf Demir ve Din-Bir-Sen Genel Bakan Yardmcs Mevlüt Yldzn da katld bulumada renkli anlar yaand. Örencilere hafzlk ve Kuran Kerim eitimi konularnda çeitli sorular soran Bakan Beyolu, kendisinin de medrese geleneinden geldiini ifade ederek hafz adaylarnn kendisini çok etkilediini aktard. Örencileri baarl bir ekilde yetitiren hocalara teekkür eden Bakan Beyolu,Yüce dinimizin,milletimizin ve vatanmzn gelecei için ulvi bir sorumlulukla yetiiyorsunuz. Milletimiz rahat olsun. Allahn izniyle ülkeye ve millete hizmet edecek altn bir nesil yetiiyor. eklinde konutu.

Ana Sayfaya Git