Halk linç edecekti

Diyarbakır’da, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla taciz, tecavüz ve şiddet karşı tepkilerini göstermek üzere kadınların İstasyon Meydanı’nda toplandığı sırada kentte bir cinsel istismar olayı yaşandı. Zanlı, polis aracına bindirilmek üzere dışarı çıkarıldığı esnada çevrede toplanan yurttaşlar tarafından linç edilmek istendi. Toplanan kalabalığı zor kullanarak dağıtan polisler, zırhlı araca bindirdikleri zanlıyı karakola götürdü.

Haberler 09.03.2022 - 00:34 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda küçük bir kz çocua cinsel istismarda bulunduu ileri sürülen zanly polis çevredekilerin elinden zor ald.

Diyarbakrda, 8 Mart Dünya Kadnlar Günü dolaysyla taciz, tecavüz ve iddet kar tepkilerini göstermek üzere kadnlarn stasyon Meydannda topland srada kentte bir cinsel istismar olay yaand.

Merkez Yeniehir ilçesinde 3. Sokakta bulunan kapal bir oto ykamacda çalan 35 yalarndaki bir erkek, iddialara göre küçük yataki bir kz çocuuna cinsel istismarda bulundu. Durumu fark eden baz yurttalarn ihbar üzerine olay yerine polisler geldi.

CNSEL TACZ

Gelen polisler o anlarda oto ykamann içerisine saklanan zanly gözaltna almak için içeri girdi. Gözaltna alnan zanl, polis aracna bindirilmek üzere dar çkarld esnada çevrede toplanan yurttalar tarafndan linç edilmek istendi. Toplanan kalabal zor kullanarak datan polisler, zrhl araca bindirdikleri zanly karakola götürdü.

Görgü tanklarnn bilgisine bavuran polisler, olayla ilgili inceleme balatt.

Ana Sayfaya Git