Hamamdan 15 ton çöp

Diyarbakır'ın Sur İlçe Belediye Başkanlığı tarafından 500 yıllık tarihi Deve Hamamında yapılan temizlik çalışmalarında 15 ton çöp çıkarıldı. Çöplerin çıkarılmasının ardından hamamda dezenfekte çalışması yapıldı.

Haberler 02.11.2021 - 00:37 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Sur ilçesinde bulunan ve definecilerin talanna urayan Deve Hamam bakmszlktan kaderine terk edilirken, Sur ilçe Belediyesi Temizlik leri Müdürlüüne bal ekipleri, lçe Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Abdullah çiftçinin talimatyla temizlik çalmas yapt.

DEVE HAMAMINDAN 15 TON çÖP

Sur ilçe Belediyesi Temizlik leri Müdürlüüne bal ekipler, hamam içerisinde yaptklar temizlik çalmalarnda yaklak 15 ton çöp çkarrken, ardndan hamam içerisinde dezenfekte çalmalar yapt. Temizlik çalmalar hakknda bilgi veren Sur lçe Belediyesi Temizlik leri Müdürü Mehmet enyiit, yaplan çalmalar Sur lçe Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Abdullah çiftçi talimat dorultusunda yaptklarn belirterek, Yaptmz çalmalar daha önce bir kez yapyorsak pandemi süreciyle birlikte temizlik çalmalarmz üç kat artrm bulunmaktayz. Ekiplerimizle birlikte ilçenin dört bir yannda bir temizlik seferberlii var. Tarihi hamamda yaptmz çalmada ise 10 römork çöp çkardk. Bu çkardmz çöpler 15 tona yaknd. Bu tür çalmalarmz aralksz sürecek ve koku veren yerlerin dezenfekte edilerek temizlemeye çalyoruz dedi.

Ana Sayfaya Git