Hamile kadın için havalandı!

Diyarbakır'ın Kulp Devlet Hastanesi'nde tedavi gören ve durumu ağırlaşan hamile kadın ambulans helikopterle Diyarbakır Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesine sevk edildi.

Haberler 23.02.2019 - 12:29 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIR - Diyarbakrn Kulp Devlet Hastanesinde tedavi gören ve durumu arlaan hamile kadn ambulans helikopterle Diyarbakr Kadn Doum ve çocuk Hastalklar Hastanesine sevk edildi.

l Salk Müdürlüünden yaplan açklamada, l Ambulans Servisi Bahekimlii Komuta Kontrol Merkezinden Kulp lçe Devlet Hastanesinde tedavi gören 23 yandaki hamile Sevgül Narnç için sevk talebinde bulunulduu belirtildi.

Dördüncü gebelii olan annenin erken doum yapma riski ve yeni doacak bebei için kuvöz ihtiyac olabilecei ihtimali nedeniyle Kadn Doum çocuk Hastanesi ile iletiime geçildii kaydedilen açklamada, hasta için gerekli önlemlerin yaplmasnn saland aktarld.

AMBULANS HELKOPTER

Hastann durumunun aciliyeti nedeniyle ambulans helikopter görevlendirildii belirtilen açklamada, unlar yer ald:

Komuta Kontrol Merkezimiz tarafndan görevlendirilen Kulp 1 Nolu Acil Salk Hizmetleri stasyon ekibimiz, Kulp lçe Devlet Hastanesinde yatan hastay lçe Jandarma heliportuna inen ambulans helikopterde bulunan salk ekibine teslim etti. Ekiplerimiz tarafndan Kadn Doum ve çocuk Hastalklar Hastanesine sevk edilen anne ve doacak olan bebein durumunun iyi olduu bildirildi.

Ana Sayfaya Git