Hani Belediye Başkanı Lale, yaşlı ve yetimleri ziyaret etti

Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu'nun sosyal medya üzerinden yaptığı ‘Yetimlerimize sahip çıkıyoruz’ paylaşımı, korona virüs tedbirleri çerçevesinde bir süredir ziyaret programlarını askıya alan Hani İlçe Belediye Başkanı İbrahim Lale’yi harekete geçirdi. Başkan Lale, yetim ve yaşlıları evlerinde ziyaret ederek çocuklara oyuncak dağıttı.

Haberler 16.02.2021 - 00:41 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Valisi Münir Karalolunun sosyal medya üzerinden yapt Yetimlerimize sahip çkyoruz paylam, korona virüs tedbirleri çerçevesinde bir süredir ziyaret programlarn askya alan Hani lçe Belediye Bakan brahim Laleyi harekete geçirdi. Bakan Lale, yetim ve yallar evlerinde ziyaret ederek çocuklara oyuncak datt.

LALE YALILARI ZYARE ETT

Hani Belediye Bakan brahim Lale, pandemi öncesi yetim ve yallara yönelik ziyaretleri aksatmadan gerçekletirdiini, ancak alnan tedbirler nedeniyle bu tür programlar ertelediini hatrlatt. Lale, Bizim corafyada babamzdan, atamzdan bize kalan tek miras maneviyattr. Hal ve hatr sormay, ahde vefay biz onlardan gördük. Bugüne kadar da yaatmaya çaltk. Pandemi nedeniyle ertelediimiz yetim ve yallarmza yönelik ziyaret programn yeniden balattk. Bu vesileyle babalarmzdan bize miras kalan ahde vefay bizlere bir kez daha hatrlatan Valimiz Münir Karaloluna çok teekkür ediyorum dedi.

Hani Belediye Bakan brahim Lale, program çerçevesinde Anl, Belen, Kuyular, çukur, Sergen, çardakl, Abaclar mahalleleri ve mezralarnda ziyaret ettii yallarla sohbet ederken, çocuklara da hediyeler verdi.

Ana Sayfaya Git