Hani Belediyesinden üçüncü hizmet anketi çalışması

Hani Belediyesi tarafından hazırlanan hizmet anketleriyle, caddelerin ışıklandırılması modeli ile Hükümet Caddesinin isminin değiştirilmesi veya aynı kalıp kalmaması noktasındaki tercihi halka soruldu.

Haberler 03.10.2017 - 10:12 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Hani Belediyesi tarafndan hazrlanan hizmet anketleriyle, caddelerin klandrlmas modeli ile Hükümet Caddesinin isminin deitirilmesi veya ayn kalp kalmamas noktasndaki tercihi halka soruldu. Ankette, Yapm devam eden prestij cadde projesinde kullanlacak aydnlatlma modeli nasl olsun? sorusu ile Hükümet Caddesinin isminin deitirilmesini istiyor musunuz? Deitirilmesini istiyorsanz, yeni ismi sizce ne olsun? sorular, vatandalarn ve ilçe esnaflarnn verdii cevap ile netlik kazand. Vatandalar, Hani Belediyesince hazrlanan hizmet anketleri için unlar ifade etti:

Birbirinden güzel aydnlatma görselleri var ve bizde kanaatimizi kullanabiliyoruz. Kayyum Belediye Bakan göreve baladnda da yine anket çalmas yaplmt. Belediye tarafndan hangi hizmetlerin yaplmasn istediimiz, bizlere sorulmutu. Yaplan hizmetlerde bizlerin de görülerinin alnmasna ilk defa ahit olmaya baladk. Bizim görülerimizi de dikkate ald için Hani Belediyesine teekkür ediyoruz.

HANDE GÖZLE GÖRÜLÜR BR DEM VAR

Belediyeye kayyum atamas yaplmasyla ilçenin hizmetle tantn vurgulayan vatandalar, yaplan çalmalar kapsamnda vatandan parasnn vatandaa hizmet olarak geri döndüünü söyleyerek, Hanide gözle görülür bir deiim var. Yollar, altyapnn yenilenmesi, caddelerin klandrlmas gerçekten ilçeye ayr bir hava katacak. Hizmetleri için Hani Belediyesine teekkür ediyoruz dedi.

çALIMALARIMIZ TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR

Hani Belediye Bakan aban Arda Yazc ise, Kamu kaynaklarn ve belediye imkanlarn, kuruu kuruuna güzel hizmetlere layk Hani halkyla en güzel ve kapsayc ekilde buluturmaya, katlmc belediyecilik anlay çerçevesinde bu türden anket çalmalaryla vatanda ve hizmet odakl projeler ekseninde yeni hizmet projelerinin de oluturulmasna, vatandalarn görü ve taleplerinin belediyenin çalma programna sac ayak oluturmas odanda tercihlerin sorulmasna devam edileceini diye konutu.

Ana Sayfaya Git