Hani’de ‘Beyaz Masa’ uygulaması

Diyarbakır’ın Hani İlçe Belediyesince, vatandaşlara “Beyaz Masa” hizmeti sunulması amacıyla proje hazırlandı. İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Şaban Arda Yazıcı, vatandaşların belediyeye ulaşımındaki engellerin kalkacağını belirtti.

Haberler 16.09.2017 - 09:04 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Hani lçe Belediyesince, vatandalara Beyaz Masa hizmeti sunulmas amacyla proje hazrland. lçe Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili aban Arda Yazc, vatandalarn belediyeye ulamndaki engellerin kalkacan belirtti.

BEYAZ MASA

Hani Belediye Bakanl hazrlad proje ile vatanda odakl ve etkin çözüm anlayn sunacak belediyecilik hizmetlerini kurumsallatrmaya gayret gösteriyor. 11 aylk süreçte bilgili, ehliyet sahibi ve nitelikli personel istihdamna yönelik çalmalara arlk veriyor. Ve görevini yapamayan belediye çalanlar ile ilgili görev deiikliklerini vakit kaybetmeksizin hayata geçiriyor. Belediye hizmetleri noktasnda talepte bulunan kadn vatanda Z.T.nin iki kere belediyeye gitmesi ve sorununun çözülmesini ilgili talebini belediye birim amirinden talep etmesine ramen çözüm bulamayan, son olarak lçe Belediye Bakan aban Arda Yazcya ulaan vatandan 1 saat içerisinde tkank olan kanalizasyon problemi çözülmesinin sonrasnda görevini yürütmeyen, vatandan talebini çözmeyen bir belediye birim amiri görevinden alnd.

Ana Sayfaya Git