Hani’de okul bahçeleri düzenleniyor

Diyarbakır’ın Hani İlçe Belediyesi, cadde ve bulvarlarında yaptığı parke taşı ve sıcak karışım asfalt çalışmalarının yanında eğitime katkı sağlamak amacıyla okul bahçelerini de sıcak karışım asfaltla asfaltlıyor. Okul bahçelerinin daha hijyenik ve ferah olması için yapılan çalışmalarla öğrencilerin çamurdan ve kirli ortamdan kurtulması hedefleniyor.

Haberler 16.09.2017 - 08:58 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Hani lçe Belediyesi, cadde ve bulvarlarnda yapt parke ta ve scak karm asfalt çalmalarnn yannda eitime katk salamak amacyla okul bahçelerini de scak karm asfaltla asfaltlyor. Okul bahçelerinin daha hijyenik ve ferah olmas için yaplan çalmalarla örencilerin çamurdan ve kirli ortamdan kurtulmas hedefleniyor.

Okul bahçeleri

Okuldaki asfalt ve çevre düzenleme çalmalarn yerinde inceleyen Bakan aban Arda Yazc, çocuklarmza okul bahçelerinde daha hijyenik ve ferah bir ortam oluturmak için ekiplerimiz tatil süresince asfalt ve çevre düzenlemesi çalmalar yürütüyor. Hürriyet lkokulu, Mehmet Akif Ersoy lkokulu, Gürbüz lkokulu, Kuyular lkokulu, Hürriyet mam Hatip Ortaokulu, Zübeyde Hanm Anaokulu, Borsa Anadolu mam Hatip Lisesi okul bahçelerinde çevre düzenlemesi, parke ta ve scak karm asfaltlama çalmalar gece gündüz demeden devam ediyor. Hani Belediyesi olarak bizler yllarn biriktirdii maduriyetleri gidermeye çalarak, yaptmz modern yollarla okullarmza ulam elverili hale getirerek çocuklarmza daha iyi ortamlarda eitim salama ve eitimi her frsatta gerek fiziki gerekse teknik donatlarla destekleme gayreti içerisindeyiz dedi.

Velilerden teekkür

Okul bahçelerinin asfaltlanmasndan çok memnun olduklarn söyleyen okul aile birlii bakanlar, veliler ve eitimciler, yllardr ihmal edilen hizmetlerin ksa süre zarfnda gerçekletirilmesinden dolay Bakan Yazcya teekkür etti.

Ana Sayfaya Git