Hanili kadınların yüzü gülüyor

Hani İlçe Belediyesinin büyük yatırımlar sağladığı mahallelerde, kadınlar modern sosyal tesislerini kullanmanın keyfini yaşıyor.

Haberler 15.09.2017 - 10:20 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Hizmetlerini Eit dalm ilkesine göre gerçekletiren Hani Belediyesi, Büyükehir Yasas ile köy statüsünden mahalle statüsüne dönütürülen yerleim alanlarna önemli hizmetler vermeye devam ediyor. Hani Belediyesi, ilçe merkezi bata olmak üzere krsal alanda bulunan mahallelere yönelik sunduu sosyal tesis, taziye evi, asfalt, kilit ta, temizlik gibi hizmetlerle vatandan takdirini kazand. Krsal alana yaplan altyap ve üst yap çalmalar, mahalle sakinleri tarafndan büyük memnuniyetle karlanyor

Mahalleliler arasndaki ilikiler kuvvetlendi

Hani Belediyesi tarafndan gerçekletirilen hizmetlere ilikin deerlendirmelerde bulunan vatandalar, Dereli Mahallesinde yaplan Nene Hatun Taziye Evi ve Sosyal Tesisi mahalle sakinlerinin sosyallemesine büyük katk saladklarn belirterek, Hani Belediyesi, mahallelerimizde Nene Hatun Taziye Evi ve sosyal tesis yapmak için bir çalma balatt. Ksa zamanda da böyle bir hizmeti bize sundu. Bakanmz Sayn aban Arda Yazcnn bütün hizmetlerinden memnunuz. Mahalle sakinleri olarak, yaplan sosyal tesiste taziyenin olmad zamanlarda sohbet ediyor, Kuran- Kerim okuyor. Bayanlar da bu sosyal tesise gelerek sohbet ediyor, sosyalleiyor. Mahalleliler arasndaki ilikiler kuvvetlendi. Mahalleliler arasnda kaynama oldu. Burann yaplmas sadece taziye için deil. Halkn birbiriyle kaynamas açsndan çok güzel bir ortam oluyor. Halk ta biz de bu durumdan memnunuz. Bu hizmetleri bize ulatran Hani Belediyesine teekkür ediyoruz dedi.

Taleplerimiz hemen dikkate alnyor

Hani Belediyesinden talep edilen hizmetler hemen karlk bulduunu belirten mahalle sakinleri, unlar söyledi:

Eskiden biz kadnlar olarak taziyeleri evlerimizde yapyorduk. Biz, mahallelerimize bir taziye evinin olmasn istedik. Bu talebimizi Hani Belediyesine ilettik. Belediyemiz de Dereli Mahallemize Nene Hatun Taziye Evi sosyal tesisi yapt. Yaplan sosyal tesisin içerisine bayanlar için bir taziye evi yapt. Yollarmz tertemiz. Her gün çöp arabas geliyor, gereken temizlik çalmas yaplyor. Hani Belediyemiz, çok güzel hizmetler veriyor. Mahallelerimizde imdiye kadar kimse hiçbir hizmet yapmad. Birçok alanda daha eksikliklerimiz var. Bakann bize söyledikleri projeler var. Bu projelerin banda ise aile ortamlarnn olumas ve ailelerin çocuklaryla birlikte bo zamanlarn geçire bilecekleri mesire alanlarnn yaplmas, dier mahallelerde de kadn taziye evlerinin yaplmasyd. Dereli Mahallemizde Nene Hatun Kadn Taziye Evimiz yapld ve hizmete açld. Merkez Mahallemizde ise ehit Gülli Güç Kadn Dinlenme Evi ile Yine ehit Sabiha Macar Kadn Taziye Evi ve Sosyal Tesislerin temellerinin atld. Bu biz kadnlar açsndan çok önemli ve sevindiricidir. nallah o hizmetlerde ksa zamanda halkn hizmetine açlp, bir kaynama içerisinde olmay ümit ediyoruz. Hizmet noktasndaki bütün taleplerimiz Hani Belediyesi tarafndan hemen dikkate alnyor ve gerei yaplyor.

Ana Sayfaya Git