Hasarlar Karşılanacak

Valilik: "Patlamada, zarar gören vatandaşlarımızın hasarlarının tespitine başlanmıştır, zararları en kısa zamanda devletimiz tarafından karşılanacaktır"

Haberler 05.11.2016 - 08:36 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Valiliince, PKK tarafndan Balarda düzenlenen saldr sonucu oluan hasarn tespitine baland, zararlarn devlet tarafndan en ksa sürede karlanaca bildirildi.

Valilikten yaplan açklamada, saat 07.53te Balar ilçesinde Aydn Arslan Bulvar çevik Kuvvet ube Müdürlüü binasna yakn bir noktada, sivil vatandalarn ve örencilerin oldukça youn bulunduu bir bölgede, bölücü terör örgütü mensuplarnca bomba yüklü araçla patlama gerçekletirildi hatrlatld.

VALLK KARILAYACAK

Menfur saldrda, 2si polis, biri Emniyet Müdürlüünde görevli içi, 5i vatanda olmak üzere 8 kiinin ehit olduu belirtilen açklamada, olay sonras hastanelere ivedilikle ulatrlan yarallarn tedavilerine devam edildii aktarld.

Patlama sonras olay yeri ve çevresinde vatandalara ait bina ve araçlarn hasar gördüü kaydedilen açklamada, Patlamada, zarar gören vatandalarmzn hasarlarnn tespitine balanm, zararlar en ksa zamanda devletimiz tarafndan karlanacaktr. ehitlerimize Allahtan rahmet, ailelerine basal, yarallarmza acil ifalar diliyoruz. Olayla ilgili çok yönlü olarak balatlan soruturma devam etmektedir. ifadesine yer verildi.

HASAR TESPT çALIMASI

Buarada Polis, patlamann etkisiyle hasar gören evlerden cam ve beton parçalarnn dümesi olaslna kar çevrede güvenlik önlemi alarak, vatandalar olas tehlikeye kar uyard.

çevre ve ehircilik l Müdürlüüne bal ekip, olayn gerçekletii cadde ve çevresinde incelemelerde bulundu. Görevliler, hasar oluan i yeri ve evlerle ilgili vatandalarla görütü.

Ana Sayfaya Git