Hasta oğlu için yardım eli bekliyor

Diyarbakır'da 7 yıl önce beyin tümörü teşhisi konulan ve ameliyatın ardından iyileşme sürecine giren ancak bir ay önce hastalığı nükseden İbrahim Işıkhan'ın annesi Ayfer Işıkhan, oğlunun tedavisi için yardım bekliyor

Haberler 01.06.2017 - 13:14 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda, 7 yl önce beyin tümörü tehisi konulan ve ameliyatn ardndan iyileme sürecine giren ancak hastal nükseden brahim Ikhann annesi Ayfer Ikhan, olunun tedavi edilmesini istiyor.

Diyarbakrda yaayan brahim Ikhana (20), 7 yl önce souk algnl ikayetiyle gittii Dicle Üniversitesi Tp Fakültesi Hastanesinde, beyninde tümör tehisi konuldu.

Diyarbakrdan Gaziantep Üniversitesi Tp Fakültesi Hastanesine sevk edilen Ikhan burada 4 ay tedavi gördü ve ardndan tedavisine Diyarbakrda devam edildi.

Ikhan, 3 yl önce yaplan ameliyattan sonra göz ve az felci geçirdi. Bu nedenle kapanmayan gözüne altn platin taklarak gözünün kapanmas saland. Ikhana 1,5 yl önce beyninde lekeler bulunduu, yaklak bir ay önce de tümörün nüksettii söylendi.

çocuu 2 yandayken kaybettii einden balanan 550 lira maala oluna gerekli tedavi imkan salayamayan anne Ikhan, yetkililerden olunun tedavisi için yardm bekliyor.

YARDIM EL BEKLYOR

Anne Ikhan, gazetecilere yapt açklamada, olunun Gaziantep Üniversitesi Tp Fakültesi Hastanesinde ameliyat edildikten sonra Diyarbakrda kemoterapiye devam ettiklerini anlatt.

Anne Ikhan, unlar söyledi:

Diyarbakrda hayati riski olduu gerekçesiyle çukurova Üniversitesi Tp Fakültesi Balcal Hastanesine sevk edildi. Ben Balcalya bir ay içinde 6 defa geldim. 6 ay geçtikten sonra Bir ey yapamyoruz, çocuu götür dediler. Nereye götüreyim ben? çaresiz böyle bo kaldm, Kalkmam dedim. çocuum yatalak, uuru kapal. Ben e dost yardmyla 7 ylm tamamladm. Kontrollere geliyordum, 7 yldan sonra hastaln tekrarndan korktular. Patolojide hastalnn tekrarladn söylediler.

Olunun kafasnda üç yerde dank ekilde tümör tespit edildiini aktaran anne Ikhan, maddi imkanlar olmadn dile getidi.

Ikhan, Benim eimden kalma 550 lira maam var. 200ü olumun tedavisi için çektiim krediye gidiyor, geriye kalan parayla geçinmeye çalyoruz. Gerçekten çaresizim. Yeter ki benim çocuum tedavisine bir çare bulunsun, ben para istemiyorum. diye konutu.

Ana Sayfaya Git