Hasta ziyareti dönüşü kaza geçirdi, aynı hastanede öldü

ŞANLIURFA’da motosikletiyle çarptığı TIR’ın altında kalan ve itfaiye ekipleri tarafından ağır yaralı olarak kurtarılan Ali Doğan (21), kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Haberler 22.02.2019 - 10:54 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kaza, dün akam anlurfa-Mardin Karayolunun 20nci kilometresinde meydana geldi. Frnda çalan Ali Doan, Harran Üniversitesi Tp Fakültesi Hastanesinde tedavi olan bir arkadann ziyaretinden döndüü srada, 63 HA 276 plakal motosiklet ile Mehmet Ylmazn kulland 73 HA 393 plakal TIRa çarpt. çarpmann etkisiyle motosiklet yola savrulurken, Doan TIRn altnda kald. TIR sürücüsünün ihbar üzerine olay yerine itfaiye ve salk ekibi sevk edildi.

AYNI HASTANEDE ÖLDÜ

Doan, itfaiyenin uzun uralarnn ardndan kurtarlarak, Harran Üniversitesi Eitim ve Aratrma Hastanesine götürüldü. Burada tedavi altna alnan Ali Doan sabah saatlerinde yaamn yitirdi. Doann cansz bedeni, topraa verilmek üzere yaknlarna teslim edildi. TIR sürücüsü Mehmet Ylmaz ise emniyette alnan ifadesinin ardndan serbest brakld. Ali Doann Harran Üniversitesi Tp Fakültesi Hastanesinde tedavi gören arkadan ziyaret sonras geçirdii kazann ardndan kaldrld ayn hastanede ölmesi yaknlarn yasa bodu.

Ana Sayfaya Git