Hastane dezenfekte

Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesinde dezenfekte çalışmaları sürüyor

Haberler 24.03.2020 - 11:13 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesinde korona virüs tedbirleri kapsamnda temizlik ve dezenfekte çalmalar periyodik olarak devam ediyor.

çinin Wuhan kentinde ortaya çkan ve dünyay etkisi altna alan korona virüs salgn nedeni ile Diyarbakr Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesinde ek tedbirler alnmaya baland. Bu kapsamda hastanede periyodik olarak dezenfekte ve temizlik çalmalar gerçekletiriliyor.

HASTANE LAçLANDI

Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi Bahekimi Op. Dr. Sedat Özkul, çalmalarn belirli aralklarla devam ettiini ifade etti. Op. Dr. Özkul, Hastalarmz, hasta yaknlarmz ve ziyaretçilerimizin yan sra, bütün çalanlarmzn sal bizim için birincil vazifedir. Bu kapsamda, her türlü ihtimal dorultusunda, hastane olarak gerekli bütün tedbirlerimizi alm durumdayz. Bu yönlü çalmalarmz önümüzdeki süreçte devam ettireceiz. Hastane çalanlarmz, doktorlarmz ve yönetim ekibimizle beraber, her gün çtay biraz daha yukar tayarak, bizlere cann emanet eden insanlarmza, en üst düzeyde ve kaliteli hizmet sunmann mücadelesini veriyoruz dedi.

Hasta ve hasta yaknlar da çalmalardan dolay hastane yönetimine teekkür etti.

Ana Sayfaya Git