Hastane karıştı

Hasta yakınlarından, hastane özel güvenlikçilerine darp suçlaması.

Haberler 13.02.2020 - 00:00 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda, Gazi Yaargil Eitim ve Aratrma Hastanesinde yaklak 20 özel güvenlik görevlisinin, hasta yaknlarn darp ettii iddia edildi. Hasta yaknlar ikayetçi olurken, bahekim, hasta yaknlarnn randevu sistemi dna çkmak istemesi nedeniyle arbede yaandn söyledi.

HASTANEDE OLAY

Olay, iddiaya göre, Gazi Yaargil Eitim ve Aratrma Hastanesinde Pazartesi günü meydana geldi. Kalp ameliyatnn ardndan youn bakm ünitesinde tedaviye alnan Ahmet Ouzun refakatçilerinden bir kadn, fenalanca olu Yusuf Ouz tarafndan doktora muayene ettirildi. Kadn, muayene sonucunda doktorun talebi üzerine MR çektirmek için 2nci kata götürüldü. ddiaya göre, gürültüden rahatsz olan güvenlik görevlileri, hasta ile hasta yaknlarna önce sözlü ardndan fiziki iddette bulundu. Yaklak 20 güvenlik görevlisinin kendilerine saldrdn öne süren Yusuf Ouz, babas Tahsin Ouz ve kuzeni Semih Ouz, hastane yönetimi ile özel güvenlik görevlileri hakknda ikayetçi oldu.

KAYETç OLDULAR

Gazi Yaargil Eitim ve Aratrma Hastanesi Bahekimi Doç. Dr. Erkan Baysal ise, hasta yaknlarnn randevu sisteminin dna çkmak istemesi ve görevli personele hakaret etmesi nedeniyle arbedenin yaandn söyledi. Beyaz kod tehdidi üzerine güvenlik görevlilerinin olaya müdahil olduunu belirten Bahekim Baysal, iddet iddialarn kabul etmedi.

Ana Sayfaya Git