Hastanedeki Rezalette İhraçlar

Siirt İl Sağlık Müdürlüğünce, "Hastanede fuhuş operasyonu" başlığıyla yer alan haberler üzerine başlatılan soruşturma neticesinde, hakkında işlem yapılan 4 personelden 1 memur ve 1 işçi açığa alındı, 2 işçinin de sözleşmeleri feshedildi.

Haberler 06.06.2018 - 08:53 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Salk Bakanl, Siirt Devlet Hastanesinde çalan ve fuhu operasyonunda gözaltna alnan 4 kiiden ikisinin aça aldn, iki içinin ise sözlemelerinin feshedildiini açklad.

HASTANEDEK REZALETTE

Siirt Devlet Hastanesinde çalan baz personelin para karl fuha yönelik yer ve müteri temin ettii iddiasyla geçen 31 Mays günü yaplan operasyonda toplam 4 kii gözaltna alnd. üpheliler hakkndaki soruturmas devam ederken, Salk Bakanl konuya ilikin yazl bir açklama yapt. Bakanlktan yaplan açklamada, öyle denildi:

SÖZLEMELER FESHEDLD

Medyada, Hastanede fuhu operasyonu balyla yer alan haberler üzerine Siirt l Salk Müdürlüümüz derhal soruturma balatmtr. Soruturma neticesinde, Siirt Devlet Hastanesinde çalan 4 personel için gerekli idari ilemler uygulanmtr. Hakknda ilem yaplan 4 personelden bir memur ve bir içi aça alnm, iki içinin de sözlemeleri feshedilmitir. Ayrca 4 personel için balatlan adli soruturma da devam etmektedir.

Ana Sayfaya Git