Hastanelerde Bakım Sürüyor

Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi ana binası ve Kadın Doğum Hastanesi ek binasında yenileme çalışmaları devam ediyor.

Haberler 19.09.2017 - 10:35 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Gazi Yaargil Eitim ve Aratrma Hastanesi ana binas ve Kadn Doum Hastanesi ek binas vatandalarn daha rahat salk hizmeti alabilmesi için yenileniyor. Daha önce Kadn Doum Hastanesi ve çocuk Hastalklar Hastanesi ek binasnda balatlan refakatçi koltuklarnn deiimi ana binay da içine alacak ekilde gelitirildi. Bu kapsamda toplamda 700 refakatçi koltuu yenilendi. Yenileme çalmalar kapsamnda yaklak 700 odann perdesi ve günelii tamamland. Diyarbakr Gazi Yaargil Eitim ve Aratrma Hastanesinin d cephe giydirmesinin de ksa sürede tamir edilip yeni bir görünüm kazandrlaca belirtildi.

AMACIMIZ TÜM ODALARI VP ODALAR HALNE GETRMEK

Konuyla ilgili konuan Gazi Yaargil Eitim ve Aratrma Hastanesi yöneticisi Uzman Dr. Muhammet Asena, hastanede belirledikleri eksikleri ksa sürede tamamlamak için çalmalarna devam ettiklerini ifade etti. Asena, Teknik anlamdaki eksikliklerimizin bir an önce giderilmesi için çalma balatmtk. Bu konuda ksa sürede ciddi bir yol kat ettiimizi söyleyebilirim. Yönetime geldiimiz günden bu yana hasta ikayetlerine ayr bir önem verdik. Bizlere gelen yapc tüm eletirileri rapor haline getirip bunlarn giderilmesi konusunda çalma arkadalarmzla istiarelerde bulunduk. Bakanlmzn da desteiyle hastanemizde ksa sürede büyük iler yapld. Bu zaman zarfnda hastalarmzn ve refakatçilerimizin kalite standartlar daha yüksek odalarda hizmet görmelerini saladk. Bu konuda koridorlarn yer mermerlerinin deitirilmesinden tutunda, hastanenin tamamnn boyanmasna kadar çok sayda teknik anlamdaki skntlar giderildi. Hasta refakatçilerimiz için 700 dinlenme koltuu alnarak, eskimi tüm koltuklar yenilendi. ki hastanemizde yaklak 700 odann tül perdesi ve günelii deitirildi. Hastanemizde VP odamz yok ve olmayacak da. Amacmz bu yln sonuna kadar parça parça deiikliklerle tüm odalarmz VP odalar haline getirmek. çünkü hastalarmz bizim için çok önemli dedi.

Ana Sayfaya Git