Hastanın bıçakla saldırdığı doktora ziyaret

Diyarbakır'da hastası H.E.'nin (39) bıçaklı saldırısına uğrayan Dr. Aziz Tanelçi'yi, Kayapınar Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ünal Koç evinde ziyaret etti.

Haberler 02.12.2021 - 09:39 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kayapnar ilçesi Lunapark Aile Sal Merkezinde görevli Dr. Aziz Tanelçi, 25 Kasmda izofreni hastas olduu öne sürülen H.E. adl kadna, kronik rahatszln hatrlatp, kilo vermesi gerektiini belirtince bçakl saldrya urad. Dr. Tanelçi, kolundan ve omzundan yaraland. H.E. ayrca sedye ve koltuklar da bçakla parçalad. H.E. polis tarafndan gözaltna alnd. lemlerinin ardndan adliyeye sevk edilen H.E. gece adliyeye sevk edildi.

SAVCILIK RAPOR STED

Savcya ifade veren H.E., psikolojik rahatszl bulunduu ve uzun süredir ilaç kulland iddialar üzerine Elaz Ruh Sal ve Hastalklar Hastanesine sevk edildi. Polis tarafndan Elaza götürülen H.E., hastanede yer olmad gerekçesiyle, Adana Dr. Ekrem Tok Ruh Sal ve Hastalklar Hastanesine gönderildi. Hastanede 21 günlük tedavinin uygulanaca H.E.nin, verilecek rapor dorultusunda yeniden savcla çkarlaca belirtildi.

SALDIRI GÖRÜNTÜLERN ZLED

Kayapnar Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Ünal Koç da Lunapark Aile Sal Merkezine giderek, yetkililerden saldr ile ilgili bilgi ald. Saldr görüntülerini de izleyen Koç, daha sonra tedavisinin ardndan evinde dinlenen Dr. Tanelçiyi ziyaret etti. Dr. Tanelçiyi de dinleyen Koç, yapt açklamada salk çalanlarna yönelik saldrlarn son bulmasn temenni etti.

Ana Sayfaya Git