Hasuni Mağarası tabelası yenilendi

Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde bulunan Hasuni Mağaraları tabelası Kaymakam Belediye Başkan Vekili Murat Öztürk’ün talimatıyla yenilendi.

Haberler 24.06.2021 - 00:35 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Silvan ilçesinde bulunan Hasuni Maaralar tabelas Kaymakam Belediye Bakan Vekili Murat Öztürkün talimatyla yenilendi.

Silvan ilçesi Bal Bahçe Krsal Mahallesinde bulunan deforme olmu Hasuni Maaralar tantm tabelalar Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Murat Öztürk talimatyla deitirildi. Silvan Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Murat Özütr, Silvan ilçemize 6 kilometre mesafede bulunan tarihi Hasuni Maaralarnn tantm amaçl yaplan tabelalarn deforme olmas nedeniyle Silvan Belediyesi olarak deitirme karar aldk. Bu deiimle birlikte ilçemizde bulunan tarihi Hasuni Maaralar bata olmak üzere Malabadi Köprüsü, krk minare, dünyada dolgu sistemiyle yaplan tek kale ehri olan Silvanmzn her alanda tantmn yapacaz. Öncelikle Silvan Hasuni Maalar mevkiinde bulunan ve deforme olan tabelay yeniledik. Batman ilimizin yol üstünde ve Diyarbakr ilimiz Dicle Üniversitesi kavanda bulunan her iki tabelamzn da deforme olduunu örendik. En ksa zamanda her iki tantm tabelamzn da deitirmesini gerçekletireceiz dedi.

Ana Sayfaya Git