Hava destekli huzur asayişi!

İl Emniyet Müdürlüğünce huzur ve güvenliğin devamlılığının sağlanması amacıyla 360 polisin katılımıyla hava destekli asayiş uygulaması yapıldı.

Haberler 08.04.2018 - 10:33 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Emniyet Müdürlüünce huzur ve güvenliin devamllnn salanmas amacyla 360 polisin katlmyla hava destekli asayi uygulamas gerçekletirildi.

Kentte huzur ve güvenliin devamllnn salanmas, önleyici kolluk hizmetlerinin yaplmas ile üpheli görülen, aranan uyuturucu satcs ve kullanclar ile terör nitelikli suç ve suçlularla mücadele amacyla merkez Yeniehir ilçesi ehitlik ve Benusen mahallelerinde uygulama yapld.

HUZUR ASAY

Asayi ube Müdürlüü koordinesinde, kaçakçlk ve organize suçlarla mücadele, narkotik, terörle mücadele, güvenlik ube, çevik kuvvet, özel harekat ve trafik denetleme ube müdürülüü ekiplerince yürütülen ve helikopterle de havadan destek verilen uygulamaya 360 polisten oluan 43 ekip katld.

Ekipler, umuma açk i yeri, internet kafeleri denetledi, üpheli kiilerin kimlik kontrolünü yapt, baz araçlarda da arama gerçekletirdi.

Uygulama kapsamnda, yaralama suçundan aranan bir kii yakaland, yoklama kaça olduu tespit edilen 17 kiiye yasa gerei tebligat yapld.

Ana Sayfaya Git