Hayaline kavuştu

Diyarbakır'da sosyal medya üzerinden toplanan ve kendilerine 'Çocuklar Üşümesin Platformu' gönüllüleri ismini veren bir grup, ellerinden engelli olan 10 yaşındaki Rızgar Tezer'in tablet hayalini gerçekleştirdi.

Haberler 07.04.2020 - 03:24 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Sosyal medya üzerinde kurduklar grup ile hayrsever vatandalara ulaan ve buradan aldklar desteklerle çocuklarn ihtiyaçlarn karlayan çocuklar çocuklar Üümesin Platformu üyeleri, 10 yandaki Rzgar Tezerin hayalini gerçekletirdi. Ellerinden engeli olan Tezer, bir dizi ameliyat geçirdi.

SALIINA KAVUTU

Ameliyatnn ardndan ellerini kullanabilecek duruma gelen Tezer, ailesinden tablet istedi. Maddi durumlar olmadklar için çocuklarnn isteine cevap veremeyen ailesinin yardmna çocuklar Üümesin Platformu üyeleri kotu. Gönüllüler bir hayrseverin destei ile topladklar parayla, Rzgarn hayalini gerçekletirmek için harekete geçti. Rzgar uyurken yatann ba ucuna gönüllüler tarafndan tablet brakld. Sabah uyanan Tezer, ba ucundaki tableti görünce mutluluktan havalara uçtu. Karsnda çocuklar Üümesin Platformu üyelerini alklarken gören Tezer sevinçten alad.

Ana Sayfaya Git