Hayatı tehlikeyi atlattı

Annesinin şırıngayla çamaşır suyu içirdiği bebek, hayati tehlikeyi atlattı

Haberler 21.03.2022 - 00:40 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Bismil ilçesinde annesinin rngayla çamar suyu içirdii ve youn bakma alnan 1 yandaki L.Y., hayati tehlikeyi atlatarak, normal odaya alnd. Aile ve Sosyal Hizmetler l Müdürlüü ekipleri de çalma balatt.

IRINGAYLA çAMAIR SUYU çRD

Olay, Bismil ilçesinde önceki akam meydana geldi. lçe Devlet Hastanesine kusma ikayetiyle getirilen L.Y. adl kz çocuu, ilk müdahalenin ardndan Diyarbakr Kadn Doum ve çocuk Hastalklar Hastanesine kaldrld. Durumu arlaan L.Y., burada youn bakma alnd. Doktorlar, L.Y.nin neden kustuunu örenmek için anne N.E.ye sorular sordu. N.E. de dini nikahla birlikte yaad eiyle tarttn, daha sonra sinirlenip kzna rnga ile çamar suyu içirdiini itiraf etti. hbarla hastaneye gelen polis ekipleri, N.E.yi gözaltna ald. N.E., emniyetteki ilemlerinin ardndan sevk edildii mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

BEBEK NORMAL SERVSE ALINDI

Youn bakmda tedavi gören ve daha sonra hayati tehlikeyi atlatan L.Y., yatan hasta servisine alnd. L.Y.nin tedavisi serviste devam edecek. Yaknlarnn refakat ettii L.Ynin durumuyla ilgili olarak Aile ve Sosyal Hizmetler l Müdürlüü ekipleri de çalma balatt. Ekipler, yaptklar çalmalar sonucunda L.Ynin durumuyla ilgili olarak rapor hazrlayacak.

Ana Sayfaya Git