Hayırlı Olsun Ziyaretleri!

Diyarbakır'ın çiceği burnundaki Valisi Hasan Basrı Güzeloğlu'na "hayırlı olsun" ziyaretleri yoğun bir şekilde devam ederken dün de Anadolu Aslanları Diyarbakır Başkanı, DİSİAD, DOSİAD ve Kuyumcular Odası ziyaret etti.

Haberler 11.07.2017 - 10:20 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn çicei burnundaki Valisi Hasan Basr Güzeloluna hayrl olsun ziyaretleri youn bir ekilde devam ederken dün de Anadolu Aslanlar Diyarbakr Bakan, DSAD, DOSAD ve Kuyumcular Odas ziyaret etti.

ANADOLU ASLANLARI

Güzelolu, (ASKON) Anadolu Aslanlar adamlar Dernei Bakan ve Üyelerini makamnda kabul etti. Ziyarette ASKON Bakan Av Aydn ALTAç ile Yönetim Kurulu üyeleri yer ald. Vali Güzelolu, ASKON ube Bakan Av Aydn Altaç ve Yönetim Kurulu üyeleriyle bir süre makamnda görütü.

DOSAD YÖNETM

Basri Güzelolu, Diyarbakr Organize Sanayici Adamlar Dernei (DOSAD) Yönetim Kurulu üyeleriyle de bir araya geldi. Ziyarette DOSAD Yönetim Kurulu Bakan Abdurrahman Aslan, Bakan Yardmcs Ahmet Karavil ve Yönetim Kurulu üyeleri yer ald. slan ve Yönetim Kurulu üyeleriyle bir süre makamnda görüen Vali Güzelolu daha sonra misafirleriyle fotoraf çektirdi.

KUYUMCULAR ODASI

Buarada, Güzelolu, Kuyumcular Odas Yönetim Kurulu Üyelerini de makamnda kabul etti. Ziyarette Kuyumcular Odas Bakan Mustafa Akkul, Yönetim Kurulu üyeleri Yavuz Ekrem Aydn, Yunus Öner, Frat Ekinci, Arslan Demir yer ald. Akkul ve Yönetim Kurulu üyeleriyle bir süre makamnda görüen Vali Güzelolu daha sonra misafirleriyle fotoraf çektirdi.

DSAD YÖNETM

Güzelolu, Diyarbakr Sanayici nsanlar Dernei (DSAD) Yönetim Kurulu üyelerini makamnda kabul etti. Ziyarette DSAD Bakan Burç Baysal ile Yönetim Kurulu üyeleri Aziz Gölçük, Nurullah Edemen, Hakan BAdayc, Beir Ylmaz, Ahmet Ensariolu, Ali Karaka ve Nevin l yer ald. Vali Güzelolu, Baysal ve Yönetim Kurulu üyeleriyle bir süre görütü.

MUHARP GAZLER DERNE

Güzelolu, Muharip Gaziler Dernei Bakan Siraç Ezer, Anadolu Kamuda çalan ehit ve Gazi Aileleri Sosyal Yardmlama ve Dayanma Dernei (KAM.ADER) Bakan Ahmet Büyükburç ile dernek üyeleriyle hayrl olsun ziyaretinde bir araya geldi.

Ziyarette Muharip Gaziler Dernei Bakan Siraç Ezer ile Anadolu Kamuda çalan ehit ve Gazi Aileleri Sosyal Yardmlama ve Dayanma Dernei Bakan Ahmet Büyükburç ve dernek üyeleri yer ald.

Ana Sayfaya Git