Hayvan kesimi cinayete döndü

Hayvan kesim yerinde silahlı ve satırlı kavga: 1 ölü 2 yaralı

Haberler 10.08.2021 - 00:08 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda aralarnda husumet bulunan iki aile arasnda hayvan kesim yerinde silahl ve satrl kavgada çkt. Kavgada, Veysi Kaya (30) yaamn yitirdi, biri kadn 2 kii de yaraland.

Olay, önceki gün akam saatlerinde merkez Balar ilçesi Yeniköy Mahallesinde meydana geldi. Hayvan kesim yerinde iyeri sahibi olan Veysi Kaya ile isimleri örenilemeyen husumetlileri dükkan önünde karlat. Sözlü olarak balayan tartma ksa sürede satrl ve silahl kavgaya dönütü.

HAYVAN KESM SIRASIYLA LGL KAVGA

çkan kavgada Veysi Kaya ve isimleri örenilemeyen biri kadn 2 kii yaraland. çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine çok sayda polis ve ambulans sevk edildi. Salk ekiplerinin müdahale ettii yarallardan Veysi Kaya, götürüldüü özel hastanede yaplan tüm müdahalelere ramen yaamn yitirdi. Yaral 2 kiinin ise hastanede tedavisi sürüyor.

ZIRHLI ARAçLA OLAY YERNDE ÖNLEM ALINDI

Olayn yaand mahalle polis ekiplerince kapatld. Taraflar arasnda yeni bir olay yaanmamas için Balar lçe Emniyet Müdürlüüne ait zrhl araçlarla önlem alnan bölgede polisin bekleyii sürüyor. Polis olayla ilgili soruturma balatrken olaya karan üphelilerin yakalanmas için de ara sokaklarda operasyon balatld. Olayla ilgili olarak soruturma sürdürülüyor.

Ana Sayfaya Git