Hazro da hizmet görmeye başladı

Diyarbakır’ın Hazro İlçe Belediyesi, kent geneli ve kırsal mahallelerin tamamında cami, taziye evi ve okulların bahçelerini parke taşı ile döşüyor.

Haberler 14.11.2020 - 09:36 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Hazro Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Ferhat Vardarn talimat kapsamnda harekete geçen belediye ekipleri, kent genelinde parke ta çalmas balatt. Bu kapsamda ilçe merkezi ile krsal mahallelerde bulunan cami, taziye evi ve okul bahçelerine parke ta döeme çalmas balatld. çitlibahçe köyünde okul ve taziye evi, Koçbaba köyünde cami ve taziye evi, Ülgen köyünde okul ve cami, Bayurdu köyünde okul ve cami, Dada All köyünde ise okul, cami ve taziye evinin bahçesine parke ta döeme ilemi tamamland. Krmata köyünde çalmalarn devam ettii örenilirken, ilçeye bal tüm köylerde parke ta ileminin yaplaca kaydedildi.

LçENN MODERN GÖRÜNÜMÜ

Hazro Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Ferhat Vardar, kent merkezi ve krsal mahallelerdeki cami, taziye evi ve okul bahçelerini parke ta ile döediklerini söyledi. Kaymakam Vardar, Hazronun krsal mahallelerindeki baz köylerde cami, taziye evi ve okul bahçeleri parke tayla döendi. Toplamda 37 bin metrekare yaplyor. Bitenler var, birçou devam ediyor. Toplam maliyeti 947 bin 200 lira maliyeti var bu çalmamzn. lçe halkna hayrl uurlu olmasn diliyorum dedi.

Ana Sayfaya Git